LAJMI I FUNDIT:

Agjencitë turistike në Maqedoni me vështirësi të mëdha

Agjencitë turistike në Maqedoni me vështirësi të mëdha

Agjencitë turistike presin dimër të gjatë për shkak të pandemisë së coronavirusit. Një pjesë tashmë i kanë mbyllur dyert, ndërsa të tjera janë në prag të falimentimit.

Reklama

Qytetarët për shkak të coronavirusit më pak udhëtojnë, ndërsa me paketën e re për ndihmë do të ketë vetëm për shpenzimet por jo edhe për përfitime.

Kthim të këtij biznesi pritet vetëm nëse ka zbutje të protokolleve për hyrje dhe dalje nga vendet e botës.

Për shkak të coronavirusit, shumë udhëheqës turistik mbetën pa punë dhe pa të hyra./Telegrafi/