LAJMI I FUNDIT:

160 milionë euro investim: Ulqini po fiton një nga komplekset hotel-rezidenciale më të bukura buzë plazhit në Evropë!

160 milionë euro investim: Ulqini po fiton një nga komplekset hotel-rezidenciale më të bukura buzë plazhit në Evropë!

Karisma Hotels & Resorts dhe Dobrov & Family Group shpallin me krenari fillimin e ndërtimit të kompleksit luksoz hotel-rezidencial përballë plazhit “Porta Rai” në Ulqin të Malit të Zi.

Në nëntor të këtij viti do të nisë ndërtimi i një prej projekteve turistike më të rëndësishme në dekadën e fundit në këtë pjesë të Evropës dhe vlera e investimit të vlerësuar është 160 milionë euro.

“Porta Rai”  do të vendoset në “Velika Plaza”, plazhi më i gjatë me rërë në Evropë, duke u ofruar vizitorëve dhe banorëve një eksperiencë unike luksi në bregdetin e detit Adriatik. Kompleksi hotel-rezidencial me pesë yje do të ketë restorante dhe bare ekskluzive, SPA & Wellness, shtatë pishina, fusha padel, tenisi dhe basketbolli, mini golf, aktivitete të ndryshme për fëmijë, një shëtitore dhe një zonë ekskluzive të shitjes me pakicë, që si banorët ashtu edhe vizitorët në kompleks do të jenë në gjendje ta gëzojnë.

“Qëllimi ynë është që të sigurojmë fillimin e ndërtimit në nëntor dhe plani është që të përfundojmë të gjithë projektin në tre deri në katër vitet e ardhshme. Besojmë se me “Porta Rai” do të pasurojmë ofertën turistike në rajon, dhe do t’i ofrojmë një adresë të re luksi kujtdo që e dëshiron, në plazhin më të bukur të bregdetit të Adriatikut. “Porta Rai” do të jetë një destinacion për pushim cilësor dhe relaks, por do të jetë edhe një vend ku takohen kultura, ekskluziviteti dhe natyra”, tha Dragan Lucic, Drejtor i Dobrov & Family Group për Malin e Zi.

Emri “Porta Rai” mbart një kuptim të thellë simbolik dhe simbolizon “portën e parajsës”. Kjo do të thotë, “PORTA” është një fjalë latine që do të thotë “porta e madhe”, ndërsa fjala “RAI” i referohet “parajsë” ose “parajsë”.

“Ne u përpoqëm të ofrojmë diçka inovative dhe të ndryshme në tregun rajonal përmes zhvillimit të konceptit “Porta Rai”, e më pas edhe në pozicionimin e tij. Njësitë rezidenciale me cilësi të lartë janë një komponent kyç i ofertës sonë, por fokusi më i madh në zhvillim është te objektet për fëmijët dhe familjet. Prandaj, jam i kënaqur që i gjithë kompleksi do të jetë i orientuar drejt familjes, i vendosur në mes të një parku të madh, i mbushur me hapësira të gjelbra dhe bimë autentike mesdhetare, duke krijuar një mjedis me në qendër njeriun”, tha Nemanja Kostic, Drejtor Menaxhues i Karisma Hotels & Resorts për Evropën dhe Lindjen e Mesme, duke falënderuar të gjitha institucionet vendore dhe shtetërore që kanë marrë pjesë aktive në zbatimin e këtij projekti deri më tani.

Nëse dëshironi të dini më shumë rreth Karisma Hotels & Resorts klikoni Këtu!