Princesha Diana gdhendi një vend të konsiderueshëm për veten e saj në historinë e modës dhe mund të vlerësohet lehtësisht si një nga ikonat më me ndikim të stilit.

Princesha pëlqente të merrte rreziqe dhe u bë gruaja e parë mbretërore që veshi pantallona në një ngjarje në mbrëmje, transmeton Telegrafi. Por, asgjë nuk mund të krahasohet me veshjet unike që ajo u nda gjatë gjithë kohës si anëtare e familjes mbretërore, thotë Bright Side.

Më poshtë gjeni veshjet e bukura nga Princesha Diana:

/Telegrafi/