0Shares

Ushtrimi bazik i muskujve të barkut ‘plank’ është nga mënyrat më të mirat për t’i forcuar muskujt, pjesën e poshtme të shpinës dhe shumë muskuj tjerë të trupit.

Por ky ushtrim mund të bëhet i mërzitshëm nëse nuk i ndryshoni gjërat herë pas here. Është pozicion të cilin e mbani për një minutë, dhe pasi të bëheni i mirë në këtë ushtrim, ai bëhet tejet i lehtë.

Por fatmirësisht ka më shumë opsione sesa plank-u bazik.

Më poshtë i keni 13 ushtrimet e inspiruara nga plank-u bazik, të cilat do t’ju ndihmojnë t’i skulpturoni muskujt e barkut në afat rekord. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)