Nëse dëshironi të tërhiqni vëmendjen rreth dekoltesë suaj apo për fustanin e caktuar që bash bukur nxjerrë në pah gjoksin tuaj të bujshëm, nuk duhet të brengoseni, sepse mund t’ju ndihmojnë këto truke!

Nuk keni nevojë të blini sytjena të shtrenjtë apo të mendoni për operacione estetike.

Me këto këshilla përnjëherë do të rrisni gjoksin, transmeton Telegrafi.

1. Dy sytjena
Kështu është e thjeshtë, por ka efekt!

2. Shtojcat
Vihen në sytjena dhe përnjëherë rritet gjoksi juaj.

3. Kapëset
Bretelat në shpinë bashkoni me kapëse. Kështu do të bëni një dekolte të bujshme.

4. Konstruktimi
Pak grim dhe disa nuanca hijesimi ngjyrë teni do të bëjë magji të vërtetë për rritje vizuale të gjoksit. Për udhëzime të hollësishme shikoni videon.

/Telegrafi/