Ana e brendshme e kërdhokullave është zona më kritike e të gjitha femrave, pra edhe e atyre të cilave shkojnë rregullisht në palestër dhe ushqehen shëndetshëm

Për të nxitur procesin e shkrirjes së shtresave yndyrore nga kjo pjesë e trupit, janë të nevojshme ushtrimet të cilat në mënyrë të drejtë aktivizojnë këta muskuj dhe nxisin dobësimin, transmeton Telegrafi.

Këto dy ushtrime janë më frytdhënëse në këtë rast.

Nëse i bëni rregullisht këto ushtrime, për një kohë shumë të shkurtër do të keni këmbë të skalitura.

Ushtrimet galiç

Ushtrimet galiç aktivizojnë muskujt e kërdhokullave, por edhe të vitheve. Janë të shkëlqyeshme për nxitjen e procesit të dobësimit.

Kërcimi

Ky ushtrim është më frytdhënës në rastin e këtillë, sepse në mënyrën më aktive aktivizon muskujt nga ana e brendshme e kërdhokullave. Përfshijeni në treningun tuaj dhe shumë shpejt do t’i shihni ndryshimet.

Qe se si bëhet ky ushtrim:

/Telegrafi/