“Spider-Man: No Way Home” do të shfaqet në fund të këtij muaji dhe, si me çdo film të shumëpritur, kasti është duke bërë maksimumin për promovim.

Brenda natës, Zendaya doli në Londër duke dëshmuar se, edhe një herë, ajo definitivisht e kuptoi detyrën.

Ylli doli në tapetin e kuq e veshur me një fustan në formë xhakete sportive ngjyrë hiri, të dizajnuar nga Alexander McQueen, së bashku me një palë geta. Por pse është kjo pamje kaq e veçantë, ju pyesni? Epo, e gjithë veshja është absolutisht e mbuluar me ‘rrjeta merimange’.

Pra, në nderë të tematikës së filmit, ajo u mbulua me rrjetë.

Në krye, xhaketa e Zendaya ka një jakë të ulët dhe shpatulla të mbushura, me detajet rrjetash mbi secilin krah.

Kur shikojmë getet, është e ngjashme, me zbukurimin që mbështillet gjatë gjithë këmbëve përpara se të bashkohet pa probleme me këpucët, të cilat gjithashtu kanë një takë këndore argëtuese. /Telegrafi/