Volkswagen më në fund ka filluar shitjen e makinave të saj elektrike ID.3.

Reklama

Nga 20 korriku, ju mund të porositni ID tuaj, transmeton Telegrafi. Dhe modelet e serive të para do të dorëzohen në tetor.

Në Gjermani, një çmim nën 30,000 euro është shpallur prej kohësh për ID.3.

Modelet e serive, të cilat do të dorëzohen nga tetori, nuk do të kenë gamën e plotë të funksioneve të softuerit.

VW thekson në njoftimin për shtyp se një azhurnim kryesor i softuerit është në pritje të këtyre modeleve në fillim të vitit 2021.

Të gjitha modelet që do të dalin në treg nga viti 2021 do të pajisen me programin e ri. /Telegrafi/