Fabrika në Chattanooga, ka arritur të shënojë një sukses shumë të madh

Pasi e rifilloi prodhimin, pas ndalesës si pasojë e pandemisë, Volkswagen ka një rasye të madhe për të festuar, sepse e prodhoi veturën e një miliontë në Shtetet e Bashkuara, pikërisht në Chattanooga në Tennessee, transmeton Telegrafi.

Kjo veturë është një Volksëagen Passat R-Line, e përfunduar në Aurora Red Metallic.

“Jam i kënaqur që kemi nisur prodhimi, ndërsa punonjësit kanë bërë një punë të shkëlqyer në prodhimtari. Kjo është një arritje e madhe, që është bërë nga ekipi që punoi me përkushtim shumë të madh”, ka thënë drejtori ekzekutiv i kësaj fabrike, Tom du Plessis.

Reklama

Modeli Passat është dizajnuar më 2012 pikërisht për këtë treg, me përmasa shumë të mëdha, brendësi komode si dhe hapësirë për bagazh.

Reklama

Versioni i këtij viti, mbetet gati i njëjtë, vetëm se është përditësuar me nivelin e teknologjisë, që t’i përshtatet nevojave të kësaj kohe. /Telegrafi/