Koleksioni i ri Spring-Summer 2019 sapo është lansuar në rrjetin e dyqaneve Sport Vision Kosova.

Markat më të preferuara për ju si: Nike, adidas, Puma, Reebok, Under Armour, New Balance etj, vijnë për ju me një shumëllojshmëri modelesh të cilat do të rifreskojnë garderobën tuaj.

Modelet e veshjeve ‘lifestyle’ karakterizohen nga ngjyrat, materiali i butë dhe komoditeti maksimal që ju ofrojnë.

Atletet e kategorisë running, training karakterizohen nga fleksibiliteti dhe lirshmëria në levizje e cila është mjaft e rëndësishme gjatë kohës që ju vraponi apo stërviteni.

Ndërsa atletet lifestyle vijnë për ju me një dizajn unik dhe komoditet maksimal.

Bëni zgjedhjen tuaj duke na vizituar në dyqanin më të afërt Sport Vision Kosova në: Prishtinë, Gjilan, Prizren, Ferizaj, Peje dhe Fushe Kosovë.

artikull i sponsorizuar