Policia e Kosovës raportoi për një vjedhje të rëndë në fshatin Qifllak të Komunës së Rahovecit.

Ngjarja ka ndodhur mbrëmë ku persona të panjohur kanë hyrë me forcë në një shtëpi dhe kanë marrë pata të gatshme dhe stoli ari.

Sipas të dëmtuarit, hajnat kanë arritur të marrin 4000 euro para të gatshme dhe stoli ari me vlerë rreth 3000 euro.