LAJMI I FUNDIT:

Vetëm më të talentuarit në matematikë kanë përgjigjen për këtë enigmë!

Vetëm më të talentuarit në matematikë kanë përgjigjen për këtë enigmë!

Kjo detyrë është veçanërisht e vështirë, a jeni në gjendje ta zgjidhni?

Përballë një enigme matematikore, nuk duhet bërë panik, veçanërisht nëse ju duket e vështirë në shikim të parë.

Përveçse ju argëton, ky test matematikor ju mundëson të zhvilloni shumë aftësi.


Mbi të gjitha, ndihmon në forcimin e aftësive tuaja matematikore, si llogaritjet, rregullat bazë, por gjithashtu ndihmon në zhvillimin e inteligjencës tuaj. Ju mund të mësoni të arsyetoni logjikisht dhe të zbatoni konceptet matematikore në botën reale.

Ky test përfundimisht ndihmon këmbënguljen dhe durimit tuaj. Në të vërtetë, pa këto aftësi, nuk do të mund ta zgjidhni këtë detyrë, transmeton Telegrafi.

Cilat veprime duhet përdorur?

Për të zgjidhur këtë sfidë, ne duhet të vazhdojmë përpara në faza. Gjëja e parë për ta zgjidhur është të kuptoni se çfarë kërkohet nga ju.

Kushtojini vëmendje thyesës, mund t’ju ngatërrojë.

Problem matematikor: Njerëzit nuk mund të bien dakord rreth zgjidhjes, Ju a e dini?
Lexo po ashtu Problem matematikor: Njerëzit nuk mund të bien dakord rreth zgjidhjes, Ju a e dini?

Zgjidhja:

Nëse keni bërë llogaritjet e nevojshme, do të duhej të arrinit rezultatin 1. Kjo mund të duket e habitshme, por ky është rezultati i këtij operacioni.

Nëse keni probleme me të kuptuarit ose nëse nuk e keni gjetur përgjigjen, ne ju japim përgjigjen në foto.

Jini të sigurt, kjo detyrë ishte veçanërisht e vështirë dhe vetëm më të zgjuarit në kanë përgjigjen për këtë enigmë.

/Telegrafi/

Në trend Stil

Më shumë
Doktori i astrofizikës vdiq për 7 minuta, më pas zbuloi se çfarë pa

Doktori i astrofizikës vdiq për 7 minuta, më pas zbuloi se çfarë pa "në anën tjetër"

A e dini se...
Shteti më i lirë për të jetuar: Një biletë për transportin publik kushton 3 centë, dreka 22 centë, ndërsa qiraja mujore 60 euro

Shteti më i lirë për të jetuar: Një biletë për transportin publik kushton 3 centë, dreka 22 centë, ndërsa qiraja mujore 60 euro

Çfarë të vizitosh
Shtatë gjëra që ndoshta nuk i dinit për shenjat e gishtave

Shtatë gjëra që ndoshta nuk i dinit për shenjat e gishtave

Lifestyle
Qyteti më i afërt me qiellin quhet

Qyteti më i afërt me qiellin quhet "ferri në Tokë": Jetëgjatësia është 35 vjet dhe askush nuk dëshiron të shpërngulet

Udhëpërshkrime
Fakulteti dhe trashja

Fakulteti dhe trashja

Tetë gjërat që femrat i urrejnë tek vetja…por meshkujt i dashurojnë!

Tetë gjërat që femrat i urrejnë tek vetja…por meshkujt i dashurojnë!

Kalo në kategori