Tani që moti po fillon të rregullohet dhe ne na lejohet të dalim më shumë se një herë në ditë edhe mundësia për të treguar veshjet e bukura ka filluar të rritet.

Natyrisht, nëse akoma ndjeheni më  mirë në tuta mund të vazhdoni por, nëse dëshironi një larmi të vogël veshjesh, do t’ju duhen ide, transmeton Telegrafi.

Më poshtë gjeni kombinime fantastike veshjesh:

/Telegrafi/