Ujësjellësi ‘Hidrodrini’, ka njoftuar  për ndërprerje të planifikuar të furnizimit me ujë në disa lokalitete të komunës së Pejës.

Përmes një komunikate, KRHU ‘Hidrodrini’ rikujton se punimet për rehabilitim e sistemit të Furnizimit me ujë në qytetin e Pejës janë duke vazhduar në baza ditore dhe me intensitet të shtuar.

“Me 01 Nëntor 2019, nga ora 08:0 deri në ora 16:00, ndërprerje të planifikuar të furnizimit me ujë do të ketë në Bashkësitë Territoriale ‘Rrokaqielli’, ‘Haxhi Zeka’, ‘Dardania 1’ si dhe Zona Industriale, përfshirë edhe fshatrat Loxhë, Gorazhdevc, Babiq e Krstovc”,t huhet në komunikatë njofton Telegrafi.