Ka pasur shumë postime me rroba banje nga vajza të famshme si Bella Hadid, Kylie Jenner, Halsey, Miley Cyrus dhe Madison Beer që prej fillimit të karantinës.

Por të gjitha ato kanë një markë të rroba banjave të përbashkët, dhe kjo është Bikinis Frankies. E themeluar nga 25-vjeçari Francesca Aiello, brendi ofron stile të panumërta dhe printime të ndryshme nga rroba banje një pjesëshe deri te ato të thurura me llojllojshmëri ngjyrash, transmeton Telegrafi.

Ja disa nga vajzat e famshme që zgjodhën këtë brend:

View this post on Instagram

thirsty thursday? 🥂

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on May 14, 2020 at 3:45pm PDT

View this post on Instagram

Lucky 🍀 to get some Vitamin D☀️🌼

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on Mar 29, 2020 at 6:16pm PDT

View this post on Instagram

it’s getting hot out here @kylieskin

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on Apr 27, 2020 at 3:21pm PDT

Reklama

View this post on Instagram

@mileycyrus soaking in the Tia x Sara 🖤

A post shared by Frankies (@frankiesbikinis) on May 24, 2020 at 5:02pm PDT

/Telegrafi/