0Shares

Amsterdami mbetet një ndër qytetet më të vizituara në Holandë – gjë e kuptueshme sepse ka shumë për të parë dhe për të bërë.

Mirëpo, krahas këtij qyteti, lirisht mund të renditet edhe qyteti Jutrek.

Një vizitë në këtë vend të qetë dhe energjik, nuk do t’ju zhgënjejë – të paktën kështu thonë vizitorët, të cilët e cilësojnë qytetin si thesar të fshehur.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)