Po ju prezantojmë dhjetë ushtrime jashtëzakonisht të dobishme të cilat do t’ju ndihmojnë që shpejt të arrini rezultate…

Stomak të fortë dhe pllaka të definuara janë ëndërr e çdo mashkulli, transmeton Telegrafi.

Ushtrimet për muskuj stomaku bëjnë pjesë në grupin e ushtrimeve më të vështira dhe më të mërzitshme të cilat patjetër duhet t’i bëni një periudhë të gjatë nëse dëshironi të arrini rezultate.

Mirëpo, ne kemi vendosur t’jua prezantojnë jo një, por dhjetë ushtrime të cilat do t’ju ndihmojnë të keni pllaka të skalitura dhe të forta.

1. Kërcim i lartë

2. Kërcim së larti (ngrini gjunjët në drejtim të gjoksit).

3. Hedhje lëvizëse në pompë

4. Hedhje lëvizëse në pompë 2

5. Hedhje duke ecur në pompë në duar

6. Hedhje zogu-qeni në pompë

7. Akrepi

8. Pompat Spiderman

9. Sharra

10 Flamuri i dragoit (muskujt Bruce Lee të stomakut)

/Telegrafi/