Nga partia Unionit Demokratik Qytetar kanë kërkuar dorëheqjen e ministrit të Mjedisit Jetësor, Sadulla Durakut, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sjellja skandaloze e ministrit Sadulla Durakut, i cili për herë të parë dhe atë të pa planifikuar u paraqit në opinion dhe tha se nuk u merret me qytetarët.

Nga atje thonë nëse Duraku nuk merret me qytetarët, atëherë lëshoni funksionin. Pse ende jeni në ministri, me çfarë të drejte deri më tani do ta vërtetojë pagën e marrë pre 72 mijë denarë të cilën e merr nga besimi që ia dhanë për të cilët ai nuk merret?

“Kot sqaroheni, se nuk jeni shprehu qartë. Për një gjë keni të drejtë, është e vërtet se Maqedonia nuk është Zvicër. Jemi vendi më i ndotur në botë”, thonë nga UDQ.

Duraku për ndotjen e ajrit: Maqedonia nuk është Zvicër Duraku për ndotjen e ajrit: Maqedonia nuk është Zvicër

Nga atje kërkojnë që në vend që Duraku të sqarohet kot, të japë dorëheqje./Telegrafi/