Llogaria në Twitter e deputetit francez Joachim Son-Forget u pezullua, pasi ai postoi komente në emër të Donald Trump, presidentit të Shteteve të Bashkuara.

Disa orë pasi Twitter fshiu llogarinë e Trump përgjithmonë, emri i Son-Forge dhe fotografia në llogari u zëvendësuan me një foto të Donald Trump, transmeton Teegrafi.

Kjo nuk është hera e parë ambasadori francez, i lindur në Korenë e Jugut, has një problem të tillë.

Prillin e kaluar ai ndryshoi urdhrin e tij për të imituar Presidentin Francez Emanuel Macron.

Son-Forge atëherë pretendoi se telefoni dhe llogaria e tij ishin hakuar. /Telegrafi/