Ekzistojnë disa trende sandalesh që mbeten konstante: sandale lëkure, lëkure të zezë me dy rripa dhe ato të cilat i përdorim për plazh.

Sidoqoftë, një nga trendet kryesore të sandaleve të vitit 2020 është pak më ndryshe. Këtë sezon, praktikisht të gjitha sandalet kryesore kanë një shputë këndore katrore.

Nga stilistet Far dhe Jacquemus filloi pamja, por Bottega Veneta zyrtarisht i ka hedhur ato në agjendën e stilit me sandalet e saj këndore.

Ja disa sandale të kësaj forme:

/Telegrafi/