Viti 2020 ishte veçanërisht i provuar dhe interesant për botën e bukurisë në tërësi, por ishte veçanërisht kështu për thonjtë tanë.

Falë pandemisë COVID-19, ne pamë mbylljen dhe hapjen e ndrojtur të salloneve të thonjve, një rritje të ekzemës për shkak të larjes parandaluese të duarve, një thirrje për t’i dhënë fund kafshimit të thonjve nga frika e kontraktimit të coronavirusit dhe një kryengritje të realizimit të manikyrit në shtëpi – të gjitha në më pak se një vit.

Edhe artistët e thonjve dhe manikyristët nuk janë plotësisht të sigurt se çfarë të parashikojnë të ardhmen, por ata janë të sigurt për një gjë: Trendet e thonjve do të mbesin gjithnjë e më popullore, edhe pse manikyrët profesionistë përsëri bëhen pjesë rutinë e jetës.

Më poshtë gjeni trendet më të mëdha të thonjve në vitin 2021 për të parë, sipas ekspertëve:

Manikyr me shumë ngjyra

Deklaratat personale

Thonjtë e zbukuruar dhe të pikturuar

Dizajn me pikturim

Vazhdimi i thjeshtësisë

Hapësira negative

Grafika minimale

Kombinimi me maskë

/Telegrafi/