Ndryshimet e flokëve janë gjithmonë të mirëseardhura, pasi përveç të tjerash ato njihen se krijojnë një disponim të mirë te ata që guxojnë të eksperimentojnë.

Vera 2021 është e gjitha rreth stileve dhe ngjyrave të viteve 70-të që po shohim në TikTok dhe parukeritë që kujdesen për yjet.

Po flasim për balluke dhe prerje të tjera nga vitet ’70 që po pushtojnë botën e flokëve.

Më poshtë ua sjellim disa nga ngjyrat dhe prerjet e atyre viteve që do të rikthehen tani:

/Telegrafi/