LAJMI I FUNDIT:

Test psikologjik: Zgjidhni një pasqyrë dhe zbuloni anët pozitive dhe negative të personalitetit tuaj

Test psikologjik: Zgjidhni një pasqyrë dhe zbuloni anët pozitive dhe negative të personalitetit tuaj

Keni tre pasqyra para jush. Shikojini nga afër për disa sekonda dhe zgjidhni njërën prej tyre, shkruan “Italia Feed”

Drejtkëndëshi


Kur marrin një vendim, njerëzit që kanë bërë këtë zgjedhje drejtohen nga parimet e logjikës dhe mund të organizohen, ashtu si njerëzit përreth tyre, prandaj shpesh mbajnë poste administrative.

Zelli i tyre i shoqëruar me zgjidhjen dhe kokëfortësinë i bën shumë efektivë në zgjidhjen e problemeve.

Ata që zgjedhin një drejtkëndësh karakterizohen nga prakticiteti, përpikëria, të menduarit racional, besnikëria në marrëdhëniet personale dhe në idetë e tyre.

Ata preferojnë të flasin me zë të ulët dhe pa nxitim, nuk u pëlqen të ngrenë zërin, por kanë vështirësi në komunikim për shkak të mungesës së dëshirës për tu spikatur: fjalimi është plot klishe.

Përfaqësuesit e këtij lloji personaliteti janë të rregullt dhe të rreptë, gjë që manifestohet në zgjedhjen e rrobave: si rregull, njerëzit që mendojnë “jashtë kutisë” preferojnë tonet klasike dhe të qeta.

Karakteristikat pozitive:

▪ Besnik në dashuri
▪ I organizuar
▪ I durueshëm dhe këmbëngulës
▪ I saktë

Karakteristikat negative:

• Mungesa e dallimit midis të tjerëve
• Mungesa e krijimtarisë
• Janë shumë kërkues
• Priren të shmangin konfrontimet
• Janë pothuajse të detyruar të organizohen vetë

Trekëndëshi

Njerëzit që kanë zgjedhur këtë imazh kanë cilësi udhëheqëse. Sidoqoftë, ata janë më të përqendruar në promovimin e tyre sesa tek puna.

Ata përqendrohen në qëllimet e tyre dhe ndihen mirë në një mjedis mjaft konkurrues, dinë të marrin vendime, jo vetëm për veten e tyre, por edhe për të tjerët, dhe argëtohen shumë.

Këta njerëz e vlerësojnë reputacionin e tyre, por hezitojnë të pranojnë gabimet, megjithëse në çdo situatë mund të ndërtojnë një dialog efektiv dhe kuptimplotë, të denjë për politikanët më të talentuar.

Sa i përket cilësive personale të këtij personi, ata preferojnë të shkojnë në punë para të tjerëve. Vështirë se ekziston një situatë që mund ta destabilizojë një person të tillë, dinë të zgjidhin problemet, janë të mirë në punën në ekip.

Karakteristikat pozitive:

▪ Janë ambiciozë
▪ Kanë një dhuratë nga natyra, siç është udhëheqja.
▪ Janë të shoqërueshëm
▪ Aftësi përqendrimi
▪ Janë të kualifikuar për të marrë vendime.

Karakteristikat negative:

• Janë dogmatikë
• Të padurueshëm dhe të rrezikshëm
• Kërkojnë vëmendje

Rrethi

Ata që zgjedhin një imazh rrethor priren të bëjnë gjithçka që është e mundur për t’u sjellë lumturi miqve, të afërmve dhe bashkëpunëtorëve.

Ata janë dëgjues të mrekullueshëm që mund të japin këshilla të vlefshme dhe të “lexojnë” njerëz të tjerë të interesuar për ndërtimin e marrëdhënieve të mira.

Ata janë njerëz socialë që urrejnë të konsiderohen jopopullorë për vendimet e këqija që kanë marrë. Janë gati të luajnë rolin e paqe-bërësve, por jo gjithmonë i ndiejnë kufijtë e privatësisë dhe mund të kalojnë në biseda edhe me të huaj.

Janë pak dembelë, bujarë dhe të ndjeshëm.

Si rregull i përgjithshëm, ata kanë një zë të thellë, të këndshëm dhe një sens të mirë humori. Karakterizohen nga bukuri e papërmbajtshme, gjuhë entuziaste dhe dashuri për veshjet e rehatshme dhe madje të rastësishme.

Karakteristikat pozitive:

▪ Janë të mirë dhe bujarë
▪ Miqësorë
▪ Përpiqen t’i bëjnë të tjerët të lumtur
▪ Të ndjeshëm dhe empatik

Karakteristikat negative:

• Melankolikë
• Nuk marrin asnjë përgjegjësi
• Të pavendosur
• Nuk mund të thonë jo
• Të manipulueshëm

Në trend Stil

Më shumë
Banorët e pallatit ku jetojnë njëzet mijë banorë nuk kanë nevojë të zbresin në tokë për javë të tëra

Banorët e pallatit ku jetojnë njëzet mijë banorë nuk kanë nevojë të zbresin në tokë për javë të tëra

Stil
Hëna e plotë në Shigjetar: Ç’do të ndodhë me shenjën tënde

Hëna e plotë në Shigjetar: Ç’do të ndodhë me shenjën tënde

Lifestyle
Truk me të cilin do t’i eliminoni njollat yndyrore, njollat nga bari dhe ndryshku me një veprim!

Truk me të cilin do t’i eliminoni njollat yndyrore, njollat nga bari dhe ndryshku me një veprim!

Bëje vet
Pamje të mahnitshme të rrugës së re Dobrunë-Blinisht që lidh dy kufijtë shqiptarë

Pamje të mahnitshme të rrugës së re Dobrunë-Blinisht që lidh dy kufijtë shqiptarë

Udhëpërshkrime
KËSHILLA SI TË PUTHNI MË MIRË: Ja kur duhet të fillohet me buzë, e kur me gjuhë (video)

KËSHILLA SI TË PUTHNI MË MIRË: Ja kur duhet të fillohet me buzë, e kur me gjuhë (video)

Si ta hiqni super-ngjitësin nga duart dhe rrobat?

Si ta hiqni super-ngjitësin nga duart dhe rrobat?

Kalo në kategori