Mbrojtja e rendit në këtë destinacion turistik, do të bëhet me shumë stil

Polcia e Dubait është e njohur për shfrytëzimin e disa prej veturave më të mira, nga Lamborghini Aventador deri te Ferrari FF, transmeton Telegrafi.

Në mesin e këtyre makinave luksoze dhe të shpejta, do të përdoret edhe Tesla Cybertruck, për të cilën tashmë janë bërë porositë.

“Hapësirat kryesore në Dubai, që janë destinacion i turistëve, do të mirëmbahen me Tesla Cybertruck, kur kjo makinë të jetë lansuar”, është thënë në raportin e forcave të rendit.

Derisa kjo makinë, shpejtësinë nga zero deri në 100 kilometra në orë e zë për 2.9 sekonda, pritet të jetë shumë efikase, nëse ka ndonjë ndjekje nëpër rrugë.

Vetëm se nuk pritet të tregojë sukses, nëse dikush provon që ta godasë me sfera të forta në xhama, sepse nuk do të pësonte mirë. /Telegrafi/

Duabi