Shumë nga shikuesit janë kënaqur duke shikuar lajmet e rrjetit televiziv BBC këtë mëngjes, përcjell Telegrafi.

Dhe jo se aty është transmetuar ndonjë lajm interesant, por sepse ka ndodhur diçka e pazakonshme.

Bëhet fjalë për një moment, në të cilin derisa një profesor po fliste për Korenë e Jugut, por aksidentalisht në qendër të vëmendjes u vu dikush tjetër.

Intervista e shumëpërfolur e BBC – kështu do të përballej një grua me një situatë të tillë? (Video) Intervista e shumëpërfolur e BBC – kështu do të përballej një grua me një situatë të tillë? (Video)

Së pari, një fëmijë i vogël i veshur me syze dielli futet në dhomë. Megjithatë, “telashet” ende nuk kishin përfunduar.

Pastaj në skenë paraqitet edhe një fëmijë tjetër, i hipur mbi karrocë fëmijësh, i përcjellë nga grua.

Ajo më në fund “sjell paqen” duke i larguar fëmijët nga aty. /Telegrafi/

Reklama

Intervista për BBC-në, e ndërprerë nga fëmijët “trazovaçë” (Video) Intervista për BBC-në, e ndërprerë nga fëmijët “trazovaçë” (Video)