Ndërtimet gjigante të fabrikave dhe objekteve tjera industriale në Kosovë dhe më gjerë mbajnë vulën e kompanisë TehnoBurimi.

Në vizitën që emisioni “7 Ditë me Panxhën” ka bërë në këtë kompani, janë prezantuar shumë elemente të cilat e bëjnë TehnoBurimin një kompani të suksesshme si dhe lidere në prodhimin e ndërtimeve nga betoni i parafabrikuar.

Për më shumë, ju ftojmë ta ndiqni storien “Made in Kosova” për këtë kompani të përgatitur nga emisioni “7 Ditë me Panxhën”. /Telegrafi/