Nga data 5 deri me 9 nëntor konsumatorët nuk kanë nevojë që të kërkojnë çmimet më të mira në treg për produkte të ndryshme si televizor, lavatriqe, frigorifer, furrë, pllakë, telefon, tablet dhe shumë të tjera.

Për çmimet e zbritjet, ka menduar GAMA Electronics.

Këto 5 ditë GAMA Electronics është kujdesur që të gjitha produktet nga fusha e pajisjeve të amvisërisë, pajisjet e ngrohjes dhe ftohjes, televizorëve, telefonave dhe të gjithë pajisjet e IT, t’i kenë çmimet më të mira në treg duke ofruar një zbritje 20% dhe mundësi blerje deri me 12 këste.

GAMA Electronics është kompani lidere në tregun e Kosovës me një përvojë 23 vjeçare në fushën e produkteve elektronike duke qenë përfaqësues ekskluziv për top brendet Samsung, Bosch dhe shumë brende të tjera me një kualitet dhe garancion të jashtëzakonshëm.

Kontaktoni për më shumë: 
Nr. Tel: +386 49 439 345, +386 49 500 003, +381 290 321 434
Facebook: GAMA Electronics