LAJMI I FUNDIT:

Do të dukesh si Bella Hadid? Përdor këtë teknikë

Do të dukesh si Bella Hadid? Përdor këtë teknikë

Grimi është art dhe si i tillë ka disa teknika

Në TikTok është bërë trend pikërisht konturimi i faqeve, për të theksuar mollëzat dhe për t’u dukur si Bella Hadid.


Ç’duhet të bësh?

Së pari, bëj një “Y” në pjesën e poshtme të mollëzave dhe në fundin e tyre.

Shpërndaje me kujdes në anë të kundërta: pra, në pjesën e mollëzës në drejtim lart; në pjesën e fundit, në drejtim nga mjekra.

Besoji procesit.

Tani, je gati! Bëje, pushto botën!

 @kali.ledger + @nikkietutorials #contouring #contourhacks #cheekbones ♬ n side – jaz 🎸