Qendra më e madhe tregtare e blerjeve online në vend, GjirafaMall.com, ka menduar të ofrojë produktet më esenciale ushqimore përmes shërbimit online. Tani ju mund të furnizoheni me miell, vaj, sheqer, kafe, mjaltë e shumë produkte tjera, pa pasur nevojë të dilni nga shtëpia dhe të prisni në radhë të gjata. Mjafton të futeni në webfaqen www.gjirafamall.com dhe të bëni porosinë online të njërës nga tri pakot e përgatitura për ju, dhe produktet do t’i pranoni nga GjirafaMall deri në adresën tuaj, kudo në Kosovë.

Pako ushqimore I

Pakoja ushqimore I, është pakoja me gjërat më esenciale ushqimore. Kjo pako përmban:

– Miell Finesa T400 5kg; Sheqer Beta – 1 copë x 5kg; Vaj Beta – 2 copë x  905 ml;

– Fasule Beta – 2 copë x 800g; Oriz Beta – 2 copë x 800g; Maja buke Pakmaya – 5 copë x 125g

– Supa Bonafide – 10 copë x 60g; Pashteta Meka – 12 copë x 95 g

Pako ushqimore II

Ndërkohë Pako Ushqimore II, përmban të gjitha gjërat e nevojshme për tryezën tuaj, duke filluar nga ato më esenciale si vaji e mielli, e deri tek kafja e biskotat. Më specifikisht, në këtë pako do të gjeni: Miell Finesa T400 – 2 copë x 5kg; Sheqer Beta – 1 copë x 5kg; Vaj Beta – 2 copë x 905 ml; Fasule Beta – 2 copë x 800g; Oriz Beta – 2 copë x 800gr; Maja buke Pakmaya – 5 copë x 125g: Supa Bonafide – 10 copë x 60g; Pashteta Meka – 12 copë x 95g; Kafe turke Dua – 2 copë x 100g; Çaj limoni Kraco – 2 copë x 20 filterë; Biskota Petit Beure – 2 copë x 400g;  Peshk me vaj – 2 copë x125g; Lëng pjeshke Frutti – 1 pako (12 copë x 1l); Çokokrem Lion – 1 copë x  900gr

Pako Ushqimore III

Pakoja ushqimore III, është pakoja më komplete për tavolinën tuaj. Në këtë pako, përpos gjërave esenciale ushqimore si mielli, sheqeri, vaji, orizi, fasulja, do të gjeni edhe mjaltë, suplemente me vitamina, ëmbëlsira dhe pije të ndryshme freskuese.

Më specifikisht, kjo pako përmban: Sheqer Beta – 1 copë x 5kg; Vaj Beta – 2 copë x 905 ml; Fasule Beta – 2 copë x 800g; Oriz Beta – 2 copë x 800g; Maja buke Pakmaya – 5 copë x 125g; Supa Bonafide – 10 copë x 60g; Pashteta Meka – 12 copë x 95 g; Kafe turke Dua – 2 copë x 11 g; Çaj limoni Kraco 5 copë x; Biskota Petit Beure – 2 copë x 400 g; Peshk me vaj – 5 copë x 125 g; Lëng pjeshke Frutti – 12 copë x 1l; Çokokrem Leona – 1 copë x 900 g; Mëlmesë Vegiana – 2 copë x 500 g; Classic Mix Perfetto – 5 copë x 400 g; Spec i kuq i bluar Besiana – 1 copë x  200 g; Keçap Eurofood, i ëmbël, 2 copë x 510 g; Marmelatë fiku Eurofood, 2 copë x  880 g; Rriskë mishi MEKA, 6 copë x 159 g; Mjaltë natyrale livadhi Bleta 1 copë x; Vaj ulliri LA PEDRIZA, 1 copë x 1l; Peshk tuna Chef chunk, 5 copë x  170 g; Shurup Pico Multivit – 1 copë x 150 ml

Cilëndo nga këto pako ushqimore, dhe shumë produkte të tjera, mund t’i porositni duke klikuar KETU.

Si qendra më e madhe tregtare e blerjeve online, GjirafaMall.com ju sjell mbi 140.000 produkte nga kategori të ndryshme. Të gjitha porositë e bëra në Gjirafamall vijnë me transport deri në adresën tuaj në gjithë Kosovën. Nëse nuk keni bërë porosi online më herët, ju lutem na kontaktoni përmes mesazhit në ueb-faqen tonë www.gjirafamall.com, apo numrit të telefonit +383 49 39 00 39. Ndërkohë, mos harroni të qëndroni në shtëpi dhe të mbështeteni në shërbimet tona.