LAJMI I FUNDIT:

Zgjedhjet kuvendare - MK

2011 Artikuj

Maqedoni, zgjedhjet e dyfishta shumë më të shtrenjta sesa zgjedhjet në 2019 dhe 2020

Maqedoni, zgjedhjet e dyfishta shumë më të shtrenjta sesa zgjedhjet në 2019 dhe 2020

Maqedonia e Veriut
Gjykata Administrative refuzon ankesën e Frontit Europian

Gjykata Administrative refuzon ankesën e Frontit Europian

Maqedonia e Veriut
KSHZ refuzon ankesën e Frontit Europian për rivotimin në Llërcë

KSHZ refuzon ankesën e Frontit Europian për rivotimin në Llërcë

Politikë
Fronti Evropian do të ankohet për procesin e rivotimit në Llërcë

Fronti Evropian do të ankohet për procesin e rivotimit në Llërcë

Politikë
Numri i mandateve në Kuvend pas rivotimit të djeshëm në Maqedoninë e Veriut

Numri i mandateve në Kuvend pas rivotimit të djeshëm në Maqedoninë e Veriut

Politikë
Sela: Tryeza e përbashkët shqiptare në këtë moment është më se e nevojshme

Sela: Tryeza e përbashkët shqiptare në këtë moment është më se e nevojshme

Politikë
KSHZ del me rezultatin përfundimtar të rivotimit në njësitë 5 dhe 6

KSHZ del me rezultatin përfundimtar të rivotimit në njësitë 5 dhe 6

Politikë
VLEN: Në Llërcë kemi marrë 498 vota, tani kemi një deputet më shumë

VLEN: Në Llërcë kemi marrë 498 vota, tani kemi një deputet më shumë

Maqedonia e Veriut
Dalja në votime ku ka pasur rivotime deri ora 18:30 është 55.10%

Dalja në votime ku ka pasur rivotime deri ora 18:30 është 55.10%

Politikë
KSHZ: 45.88% është dalja deri në orën 17:00 në vendvotimet ku ka rivotim

KSHZ: 45.88% është dalja deri në orën 17:00 në vendvotimet ku ka rivotim

Politikë
KSHZ: Deri në orën 15:00 dalja në rivotim është 34.87%

KSHZ: Deri në orën 15:00 dalja në rivotim është 34.87%

Politikë
KSHZ tregon daljen në shtatë vendvotimet ku sot rivotohet

KSHZ tregon daljen në shtatë vendvotimet ku sot rivotohet

Maqedonia e Veriut
KSHZ: Deri në orën 11:00 kanë votuar 16.46% e votuesve

KSHZ: Deri në orën 11:00 kanë votuar 16.46% e votuesve

Politikë
Në Llërc votohet pa probleme, deri në ora 09:00 kanë votuar 100 zgjedhës

Në Llërc votohet pa probleme, deri në ora 09:00 kanë votuar 100 zgjedhës

Maqedonia e Veriut
Sot rivotohet në Maqedoninë e Veriut, shtatë vendvotimet janë hapur në kohë

Sot rivotohet në Maqedoninë e Veriut, shtatë vendvotimet janë hapur në kohë

Maqedonia e Veriut
Rivotim në shtatë vendvotime në Maqedoni, sot votojnë të sëmurët dhe të burgosurit

Rivotim në shtatë vendvotime në Maqedoni, sot votojnë të sëmurët dhe të burgosurit

Politikë
Të mërkurën rivotohet në disa vendvotime, sonte nis heshtja parazgjedhore

Të mërkurën rivotohet në disa vendvotime, sonte nis heshtja parazgjedhore

Maqedonia e Veriut
KSHZ Maqedoni: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

KSHZ Maqedoni: Jemi gati për rivotimin e së mërkurës

Maqedonia e Veriut
Anëtarët e KSHZ-së me reagim publik: Kemi presione dhe kërcënime nga partitë politike

Anëtarët e KSHZ-së me reagim publik: Kemi presione dhe kërcënime nga partitë politike

Politikë
Osmani: Kemi ankimuar vendimet e KSHZ-së, do të paraqesim kallëzim ndaj anëtarëve të KSHZ-së

Osmani: Kemi ankimuar vendimet e KSHZ-së, do të paraqesim kallëzim ndaj anëtarëve të KSHZ-së

Politikë
Aziri: Fronti Europian do të ankimojë vendimin e KSHZ-së në Gjykatën Administrative

Aziri: Fronti Europian do të ankimojë vendimin e KSHZ-së në Gjykatën Administrative

Politikë
VLEN: Janë konstatuar parregullsi dhe vjedhje të votave në 4 vendvotime

VLEN: Janë konstatuar parregullsi dhe vjedhje të votave në 4 vendvotime

Politikë
Andonovski: OBRM-PDUKM mund të marrë deputetë shtesë në vendet ku do të ketë rivotim

Andonovski: OBRM-PDUKM mund të marrë deputetë shtesë në vendet ku do të ketë rivotim

Politikë
Pranohen ankesat për tri vendvotime tjera, një në Ohër dhe dy në Krushevë

Pranohen ankesat për tri vendvotime tjera, një në Ohër dhe dy në Krushevë

Politikë


mob5