LAJMI I FUNDIT:

Shëndeti i zemrës

51 Artikuj

Mënyra për ta vlerësuar qarkullimin e gjakut

Mënyra për ta vlerësuar qarkullimin e gjakut

Të tjera
Kjo pije është e mrekullueshme për një zemër të shëndetshme

Kjo pije është e mrekullueshme për një zemër të shëndetshme

Shëndetësi Lajme
Përqindjet e disa prej simptomave që mund të shfaqen te femrat para një sulmi në zemër

Përqindjet e disa prej simptomave që mund të shfaqen te femrat para një sulmi në zemër

Këshilla mjekësore
Kardiologët tregojnë ushqimet më të këqija për shëndetin e zemrës

Kardiologët tregojnë ushqimet më të këqija për shëndetin e zemrës

Shëndetësi Lajme
Lënia e duhanit përmirëson rrahjet e zemrës që në minutat e para

Lënia e duhanit përmirëson rrahjet e zemrës që në minutat e para

Shëndetësi Lajme
Dobitë nga qëndrimi në pyll, mjaftojnë edhe 15 minuta në ditë

Dobitë nga qëndrimi në pyll, mjaftojnë edhe 15 minuta në ditë

Lifestyle
Koha e preferuar e ushtrimeve

Koha e preferuar e ushtrimeve

Sport / Fitnes
Eliminoni sheqerin nga dieta juaj për të përmirësuar ndjeshëm shëndetin

Eliminoni sheqerin nga dieta juaj për të përmirësuar ndjeshëm shëndetin

Ushqim i shëndetshëm
Ilaç natyral me vezë të ziera për nivele të larta të sheqerit në gjak

Ilaç natyral me vezë të ziera për nivele të larta të sheqerit në gjak

Mjekësi alternative
Kardiologët absolutisht nuk lejojnë pesë lloje ushqimesh: Janë fatale për zemrën

Kardiologët absolutisht nuk lejojnë pesë lloje ushqimesh: Janë fatale për zemrën

Këshilla mjekësore
Mbajeni zemrën të shëndetshme ndërkohë që po plakeni

Mbajeni zemrën të shëndetshme ndërkohë që po plakeni

Këshilla mjekësore
Arsyeja pse duhet të konsumoni më shpesh arra

Arsyeja pse duhet të konsumoni më shpesh arra

Ushqim i shëndetshëm
Konsumimi i shegës dhe efektet në shëndet

Konsumimi i shegës dhe efektet në shëndet

Këshilla mjekësore
Dashuria vërtet mund të shërojë një zemër – ‘Hormoni i përqafimit’ riparon qelizat e dëmtuara pas një sulmi në zemër, zbulon studimi

Dashuria vërtet mund të shërojë një zemër – ‘Hormoni i përqafimit’ riparon qelizat e dëmtuara pas një sulmi në zemër, zbulon studimi

Shëndetësi Lajme
Përmirësimi i funksionit të zemrës me ecje nordike

Përmirësimi i funksionit të zemrës me ecje nordike

Këshilla mjekësore
Pirja e rregullt e çajit dhe shëndeti i zemrës

Pirja e rregullt e çajit dhe shëndeti i zemrës

Këshilla mjekësore
Pije popullore jo-alkoolike e lidhur me formimin e mpiksjes së gjakut brenda ‘një ore’ pas konsumimit

Pije popullore jo-alkoolike e lidhur me formimin e mpiksjes së gjakut brenda ‘një ore’ pas konsumimit

Këshilla mjekësore
Çfarë është sindroma e zemrës së thyer dhe si ndryshojnë simptomat nga sulmi në zemër?

Çfarë është sindroma e zemrës së thyer dhe si ndryshojnë simptomat nga sulmi në zemër?

Shëndetësi Lajme
Sulmi në zemër -Shenja paralajmëruese e përjetuar nga 71 për qind e grave në muajin para sulmit

Sulmi në zemër -Shenja paralajmëruese e përjetuar nga 71 për qind e grave në muajin para sulmit

Shëndetësi Lajme
Studimi zbulon se edhe një infeksion ‘i lehtë’ me COVID-19 mund t’ju lërë në rrezik të një vrasësi të madh një vit më pas

Studimi zbulon se edhe një infeksion ‘i lehtë’ me COVID-19 mund t’ju lërë në rrezik të një vrasësi të madh një vit më pas

Shëndetësi Lajme
Këta numra të rëndësishëm përcaktojnë shëndetin e zemrës

Këta numra të rëndësishëm përcaktojnë shëndetin e zemrës

Shëndetësi Lajme
Vapa e madhe, shëndeti i zemrës dhe kujdesi

Vapa e madhe, shëndeti i zemrës dhe kujdesi

Shëndetësi Lajme
Përfitimet nga vaji i ullirit me limon

Përfitimet nga vaji i ullirit me limon

Të njohim produktet
Përmirësimet që do t’i ndjeni në trupin tuaj nëse hiqni dorë nga pijet energjike

Përmirësimet që do t’i ndjeni në trupin tuaj nëse hiqni dorë nga pijet energjike

Këshilla mjekësore