LAJMI I FUNDIT:

Shaqir Uka

26 Artikuj

Njëri nga tre të plagosurit në gjendje të rëndë, Uka thotë se pacienti iu nënshtrua një intervenimi të gjatë kirurgjik

Njëri nga tre të plagosurit në gjendje të rëndë, Uka thotë se pacienti iu nënshtrua një intervenimi të gjatë kirurgjik

Elfije Boletini
Ndërron jetë 21-vjeçarja që u godit nga treni në Prishtinë

Ndërron jetë 21-vjeçarja që u godit nga treni në Prishtinë

Kronika e Zezë
U godit nga vetura në Pejë, tetë vjeçari vazhdon të jetë në gjendje të rëndë shëndetësore

U godit nga vetura në Pejë, tetë vjeçari vazhdon të jetë në gjendje të rëndë shëndetësore

Kosovë
Tetë vjeçari që u godit nga vetura në Pejë vazhdon të trajtohet në Mjekimin Intensiv – gjendja e tij paraqitet stabile

Tetë vjeçari që u godit nga vetura në Pejë vazhdon të trajtohet në Mjekimin Intensiv – gjendja e tij paraqitet stabile

Kosovë
Gjakderdhje në kokë dhe lëndime tjera të rënda – drejtori i Intensives tregon për gjendjen e tetë vjeçarit që u godit nga vetura në Pejë

Gjakderdhje në kokë dhe lëndime tjera të rënda – drejtori i Intensives tregon për gjendjen e tetë vjeçarit që u godit nga vetura në Pejë

Jehona Hulaj
Uka nga Mjekimi Intenziv: 23-vjeçarja që u lëndua nga rënia e kulmit është liruar nga aparatura e frymëmarrjes

Uka nga Mjekimi Intenziv: 23-vjeçarja që u lëndua nga rënia e kulmit është liruar nga aparatura e frymëmarrjes

Shëndetësi
23-vjeçarja që u lëndua nga rënia e kulmit në Prishtinë vazhdon të jetë me aparaturë të frymëmarrjes

23-vjeçarja që u lëndua nga rënia e kulmit në Prishtinë vazhdon të jetë me aparaturë të frymëmarrjes

Kosovë
Uka nga Mjekimi Intenziv: 23-vjeçarja që u lëndua nga rënia e kulmit po vazhdon të qëndrojë e fjetur me barna

Uka nga Mjekimi Intenziv: 23-vjeçarja që u lëndua nga rënia e kulmit po vazhdon të qëndrojë e fjetur me barna

Kosovë
Lëndime në regjionin e kokës, nga QKUK tregojnë për gjendjen shëndetësore të 23-vjeçares që u lëndua nga rënia e çatisë në Prishtinë

Lëndime në regjionin e kokës, nga QKUK tregojnë për gjendjen shëndetësore të 23-vjeçares që u lëndua nga rënia e çatisë në Prishtinë

Kosovë
Vdes 17-vjeçari që ishte lënduar rëndë në aksidentin te rreth-rrotullimi në Lakrishte

Vdes 17-vjeçari që ishte lënduar rëndë në aksidentin te rreth-rrotullimi në Lakrishte

Kosovë
U plagosën në Runik, në QKUK vazhdon trajtimi i njërit të plagosur kurse tjetri u dërgua për Zvicër

U plagosën në Runik, në QKUK vazhdon trajtimi i njërit të plagosur kurse tjetri u dërgua për Zvicër

Kosovë
Njëri nga të plagosurit në Skenderaj në mjekim intensiv, i amputohet këmba

Njëri nga të plagosurit në Skenderaj në mjekim intensiv, i amputohet këmba

Kosovë


mob5