LAJMI I FUNDIT:

Roland Qafoku

19 Artikuj

“Gjuetari i balonave” afgane dhe shqiptarët

“Gjuetari i balonave” afgane dhe shqiptarët

Roland Qafoku
Sillini në Tiranë eshtrat e Hasan Prishtinës!

Sillini në Tiranë eshtrat e Hasan Prishtinës!

Opinione
Historia e vrasjes së Çerçiz Topullit

Historia e vrasjes së Çerçiz Topullit

Histori
Pesëdhjetë deklarata të Agollit: Deputetët – në Kuvend grindavecë, në kafe mburravecë, në shtëpi përtacë!

Pesëdhjetë deklarata të Agollit: Deputetët – në Kuvend grindavecë, në kafe mburravecë, në shtëpi përtacë!

Fjala+
Beteja e 22 korrikut 1924: Prite Azem Galicën

Beteja e 22 korrikut 1924: Prite Azem Galicën

Histori
Vrasja nga serbët e Elezit Isufit bashkë me të nipin, pas tradhtisë së shqiptarëve

Vrasja nga serbët e Elezit Isufit bashkë me të nipin, pas tradhtisë së shqiptarëve

Histori
Vrasja e Avdyl Ypit, “njeriut më inteligjent të Shqipërisë”

Vrasja e Avdyl Ypit, “njeriut më inteligjent të Shqipërisë”

Histori
Vrasja e Sali Nivicës – për një fjalë goje!

Vrasja e Sali Nivicës – për një fjalë goje!

Histori
Kurthi i Esat Pashë Toptanit për ta vrarë Hasan Riza Pashën dhe dorëzimi i Shkodrës malazezëve

Kurthi i Esat Pashë Toptanit për ta vrarë Hasan Riza Pashën dhe dorëzimi i Shkodrës malazezëve

Histori
Kur gazeta e qeverisë së Ismail Qemalit protestonte: Kosova asht jona

Kur gazeta e qeverisë së Ismail Qemalit protestonte: Kosova asht jona

Fakte
Mos e quani veten gazetarë!

Mos e quani veten gazetarë!

Opinione
Vrasja e Zija Dibrës – kundërshtarit të Ahmet Zogut, “krahut të djathtë” të Fan Nolit

Vrasja e Zija Dibrës – kundërshtarit të Ahmet Zogut, “krahut të djathtë” të Fan Nolit

Histori
Vrasja e Luigj Gurakuqit nga kushëriri i tij, për interesat e Ahmet Zogut

Vrasja e Luigj Gurakuqit nga kushëriri i tij, për interesat e Ahmet Zogut

Histori
Misteret rreth vrasjes së Avni Rustemit: Për Eqrem bej Vlorën, Avniu ishte kriminel dhe karagjoz!

Misteret rreth vrasjes së Avni Rustemit: Për Eqrem bej Vlorën, Avniu ishte kriminel dhe karagjoz!

Histori
Vrasja e nënshkruesit të Dokumentit të Pavarësisë dhe fati tragjik i pasardhësve të tij

Vrasja e nënshkruesit të Dokumentit të Pavarësisë dhe fati tragjik i pasardhësve të tij

Histori
Vrasja në pusi e Isa Boletinit, nga 80 xhandarë serbë e malazezë

Vrasja në pusi e Isa Boletinit, nga 80 xhandarë serbë e malazezë

Histori
Ismail Qemalin e vranë, ai nuk pati vdekje natyrale?

Ismail Qemalin e vranë, ai nuk pati vdekje natyrale?

Histori
“Mbreti vdiq, rroftë mbreti Leka!”

“Mbreti vdiq, rroftë mbreti Leka!”

Histori
Edi Rama është lajmi, është media, është forca dhe historia: E njeh gazetarinë, gazetarët e pronarët, ndaj tallet me ta!

Edi Rama është lajmi, është media, është forca dhe historia: E njeh gazetarinë, gazetarët e pronarët, ndaj tallet me ta!

Opinione