LAJMI I FUNDIT:

Rexhep Selimi

804 Artikuj

ZPS për dëshmitarin e 70-të: Ishte anëtar i LDK-së i cili është ndaluar dhe rrahur

ZPS për dëshmitarin e 70-të: Ishte anëtar i LDK-së i cili është ndaluar dhe rrahur

Drejtësi
Prokuroria dëgjon dëshmitarë të rinj në rastin e ish-krerëve të UÇK-së

Prokuroria dëgjon dëshmitarë të rinj në rastin e ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Hagë, trupi gjykues me urdhra për përshpejtimin e nxjerrjes së provave në rastin Thaçi dhe të tjerët

Hagë, trupi gjykues me urdhra për përshpejtimin e nxjerrjes së provave në rastin Thaçi dhe të tjerët

Drejtësi
Diplomati austriak nis dëshminë në Hagë, ZPS thotë se është takuar me katër të akuzuarit gjatë luftës në Kosovë

Diplomati austriak nis dëshminë në Hagë, ZPS thotë se është takuar me katër të akuzuarit gjatë luftës në Kosovë

Drejtësi
Specialja ua vazhdon paraburgimin Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit

Specialja ua vazhdon paraburgimin Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit

Drejtësi
S’do të dëgjohet dëshmitari i planifikuar për të premten në rastin Thaçi dhe të tjerët, pranohen dëshmitë e tij e dhënë më parë

S’do të dëgjohet dëshmitari i planifikuar për të premten në rastin Thaçi dhe të tjerët, pranohen dëshmitë e tij e dhënë më parë

Drejtësi
Gjykata Speciale, edhe nëntë viktima të tjera pranohen për të marrë pjesë në procesin gjyqësor ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Gjykata Speciale, edhe nëntë viktima të tjera pranohen për të marrë pjesë në procesin gjyqësor ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Gjykata Speciale, përfundon dëshmia e dëshmitarit të 60-të, gjykimi në ndaj Thaçit dhe të tjerëve rinis më 6 maj

Gjykata Speciale, përfundon dëshmia e dëshmitarit të 60-të, gjykimi në ndaj Thaçit dhe të tjerëve rinis më 6 maj

Drejtësi
Në seancë të mbyllur nis dëshminë dëshmitari i 57-të i ZPS-së në rastin Thaçi dhe të tjerët

Në seancë të mbyllur nis dëshminë dëshmitari i 57-të i ZPS-së në rastin Thaçi dhe të tjerët

Drejtësi
Në seancë të mbyllur, vazhdon dëshminë dëshmitari i 54 në rastin Thaçi dhe të tjerët

Në seancë të mbyllur, vazhdon dëshminë dëshmitari i 54 në rastin Thaçi dhe të tjerët

Drejtësi
Hasani takon Thaçin në Hagë: Diplomacia shqiptare vazhdon të kërkojë proces gjyqësor të hapur dhe transparent

Hasani takon Thaçin në Hagë: Diplomacia shqiptare vazhdon të kërkojë proces gjyqësor të hapur dhe transparent

Shqipëri
Miratohet kërkesa e Mbrojtjes së Selimit për listat e dëshmitarëve dhe mocionit për pranim të provave të dëshmitarëve

Miratohet kërkesa e Mbrojtjes së Selimit për listat e dëshmitarëve dhe mocionit për pranim të provave të dëshmitarëve

Drejtësi
Një vit gjykim në Gjykatën Speciale për ish-krerët e UÇK-së, proces i ngadalshëm e me shumë kritika

Një vit gjykim në Gjykatën Speciale për ish-krerët e UÇK-së, proces i ngadalshëm e me shumë kritika

Drejtësi
Krasniqi kujton protestën masive në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së: Drejtësia do të triumfojë

Krasniqi kujton protestën masive në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së: Drejtësia do të triumfojë

Kosovë
Dëshmitari Cahn thotë gjatë 1999-ës kishte situatë anarkie: I kemi parë civilët duke djegur shtëpi

Dëshmitari Cahn thotë gjatë 1999-ës kishte situatë anarkie: I kemi parë civilët duke djegur shtëpi

Drejtësi
Hagë, dëshmitarja e 49-të do të flas për një vrasje që përmendet në aktakuzë ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Hagë, dëshmitarja e 49-të do të flas për një vrasje që përmendet në aktakuzë ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Dëshmitari i mbrojtur i Speciales: Kur u lirova nga paraburgimi, në Prizren ishte kaos- kishte civilë të armatosur

Dëshmitari i mbrojtur i Speciales: Kur u lirova nga paraburgimi, në Prizren ishte kaos- kishte civilë të armatosur

Drejtësi
Pranohen si prova materiale disa faqe të librit të dëshmitarit Kurtaj në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Pranohen si prova materiale disa faqe të librit të dëshmitarit Kurtaj në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
“Nuk është mirë”, Hodaj tregon çka do të ndodhë me Thaçin e Selimin pas largimit të avokatëve

“Nuk është mirë”, Hodaj tregon çka do të ndodhë me Thaçin e Selimin pas largimit të avokatëve

Drejtësi
Largimi i avokatit kryesor nga mbrojtja, reagon bashkëshortja e Rexhep Selimit

Largimi i avokatit kryesor nga mbrojtja, reagon bashkëshortja e Rexhep Selimit

Kosovë
Pas Thaçit, edhe Rexhep Selimit i largohet njëri nga avokatët kryesor

Pas Thaçit, edhe Rexhep Selimit i largohet njëri nga avokatët kryesor

Drejtësi
Hiqen kufizimet, trupi gjykues vendos për vizitat private te Thaçi e të tjerët

Hiqen kufizimet, trupi gjykues vendos për vizitat private te Thaçi e të tjerët

Drejtësi
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i ZPS-së pretendon se është rrëmbyer dhe rrahur nga UÇK-ja

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i ZPS-së pretendon se është rrëmbyer dhe rrahur nga UÇK-ja

Drejtësi
Riklasifikohen si publike disa pjesë të dëshmisë së një dëshmitari në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Riklasifikohen si publike disa pjesë të dëshmisë së një dëshmitari në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi