LAJMI I FUNDIT:

Pirja e kafesë

22 Artikuj

Kombinimi i kafesë dhe limonit një trend i ri në procesin e humbjes së peshës: Cilat janë përfitimet e vërteta?

Kombinimi i kafesë dhe limonit një trend i ri në procesin e humbjes së peshës: Cilat janë përfitimet e vërteta?

Nutricion
I lani dhëmbët para apo pas kafesë? Përgjigjja do t’ju habisë

I lani dhëmbët para apo pas kafesë? Përgjigjja do t’ju habisë

Shëndetësi Lajme
Pija të cilën e adhurojmë është shkaktare për koagulim gjaku

Pija të cilën e adhurojmë është shkaktare për koagulim gjaku

Shëndetësi Lajme
Një “specialitet” i pazakontë: Njerëz të shumtë dhe sportistë po vendosin vezë të pagatuara në kafe dhe ja pse…

Një “specialitet” i pazakontë: Njerëz të shumtë dhe sportistë po vendosin vezë të pagatuara në kafe dhe ja pse…

Të tjera
Kafja e mëngjesit të dielën…kënaqësi e vërtetë

Kafja e mëngjesit të dielën…kënaqësi e vërtetë

Shëndetësi Lajme
Nëse shkoni shpesh në tualet pas kafesë, kjo është një shenjë e qartë!

Nëse shkoni shpesh në tualet pas kafesë, kjo është një shenjë e qartë!

Këshilla mjekësore
A bën të pimë kafen e cila ka qëndruar disa orë

A bën të pimë kafen e cila ka qëndruar disa orë

Të tjera
Nëse e pini kafen shpejtë, duhet ta dini këtë

Nëse e pini kafen shpejtë, duhet ta dini këtë

Shëndetësi Lajme
Kur është koha për një filxhan kafe tjetër? Ekspertët paralajmërojnë

Kur është koha për një filxhan kafe tjetër? Ekspertët paralajmërojnë

Të njohim produktet
Kjo pije është e mrekullueshme për një zemër të shëndetshme

Kjo pije është e mrekullueshme për një zemër të shëndetshme

Shëndetësi Lajme
Nëse keni këto probleme shëndetësore, duhet të ndaloni menjëherë pirjen e kafesë

Nëse keni këto probleme shëndetësore, duhet të ndaloni menjëherë pirjen e kafesë

Shëndetësi Lajme
Metoda e zgjimit nga gjumi më e mirë se me kafe: Rutina prej 90 sekondash të cilën e praktikon edhe Victoria Beckham

Metoda e zgjimit nga gjumi më e mirë se me kafe: Rutina prej 90 sekondash të cilën e praktikon edhe Victoria Beckham

Të tjera
Si ndikon kafeja e parë në mëngjes në hormonet

Si ndikon kafeja e parë në mëngjes në hormonet

Shëndetësi Lajme
Nëse kafesë shtëpiake i shtohen këta dy përbërës do të keni jetë të shëndetshme dhe të gjatë

Nëse kafesë shtëpiake i shtohen këta dy përbërës do të keni jetë të shëndetshme dhe të gjatë

Të njohim produktet
Shprehi e mëngjesit që i shëndosh më shumë gratë: Pothuajse të gjitha bëjnë një gabim që është i rrezikshëm për shëndetin e tyre

Shprehi e mëngjesit që i shëndosh më shumë gratë: Pothuajse të gjitha bëjnë një gabim që është i rrezikshëm për shëndetin e tyre

Shëndetësi Lajme
Këto nëntë grupe njerëzish nuk duhet të pinë kafe

Këto nëntë grupe njerëzish nuk duhet të pinë kafe

Këshilla mjekësore
Shenjat që tregojnë se po pini shumë kafe

Shenjat që tregojnë se po pini shumë kafe

Shëndetësi Lajme
Sipas studimit, pirja e tre filxhanëve kafe në ditë ‘mund të shtojë vite në jetën tuaj’

Sipas studimit, pirja e tre filxhanëve kafe në ditë ‘mund të shtojë vite në jetën tuaj’

Shëndetësi Lajme
Kafja gjatë vozitjes është zgjidhje e mirë

Kafja gjatë vozitjes është zgjidhje e mirë

Shëndetësi Lajme
Gabimi i madh që bëjmë të gjithë: Nuk duhet të pini pijen tuaj të preferuar për të paktën 30 minuta pas një vakti

Gabimi i madh që bëjmë të gjithë: Nuk duhet të pini pijen tuaj të preferuar për të paktën 30 minuta pas një vakti

Nutricion
Shija e kafesë varet nga lloji i xhezves: Këtu janë ato më të lirat dhe ato që japin pije me cilësinë më të lartë

Shija e kafesë varet nga lloji i xhezves: Këtu janë ato më të lirat dhe ato që japin pije me cilësinë më të lartë

Trend
Pothuajse të gjithë e bëjnë këtë gabim kur pimë kafe: Ky zakon, në dukje i parrezikshëm, mund të dëmtojë shëndetin tuaj!

Pothuajse të gjithë e bëjnë këtë gabim kur pimë kafe: Ky zakon, në dukje i parrezikshëm, mund të dëmtojë shëndetin tuaj!

Shëndetësi Lajme