LAJMI I FUNDIT:

Petrit Kllokoqi

40 Artikuj

Kryetari i gastronomëve për rastin në “Bon Vivant”: Të çarmatosen “terminatorët” që po e terrorizojnë krejt shoqërinë

Kryetari i gastronomëve për rastin në “Bon Vivant”: Të çarmatosen “terminatorët” që po e terrorizojnë krejt shoqërinë

Kosovë
Pas Kosovës edhe agjencitë turistike nga Maqedonia e Veriut me oferta të veçanta për ta vizituar Prishtina Mall

Pas Kosovës edhe agjencitë turistike nga Maqedonia e Veriut me oferta të veçanta për ta vizituar Prishtina Mall

Biznes
Gastronomët ndryshojnë strategji për masat anti-COVID-19: Do t’i drejtohemi parlamentit

Gastronomët ndryshojnë strategji për masat anti-COVID-19: Do t’i drejtohemi parlamentit

Biznes
Gastronomët pyesin Qeverinë e Kosovës: E tash, kush i ka fajet?

Gastronomët pyesin Qeverinë e Kosovës: E tash, kush i ka fajet?

Biznes
Ftohen gastronomët të pajisen me arkë fiskale

Ftohen gastronomët të pajisen me arkë fiskale

Biznes
Gastronomët kërkojnë të punojnë me kapacitete të plota brenda lokaleve

Gastronomët kërkojnë të punojnë me kapacitete të plota brenda lokaleve

Ekonomi
Shoqata e Gastronomëve: Nuk pranojmë mbylljen pa kompensim financiar, duam takim me ministrin Murati

Shoqata e Gastronomëve: Nuk pranojmë mbylljen pa kompensim financiar, duam takim me ministrin Murati

Kosovë
Gastronomët thërrasin protestë për të martën

Gastronomët thërrasin protestë për të martën

Biznes
Rritet revolta e gastronomëve, pasi ahengjet familjare dhe organizimet e tjera po barten nga Kosova në Shqipëri

Rritet revolta e gastronomëve, pasi ahengjet familjare dhe organizimet e tjera po barten nga Kosova në Shqipëri

Xhejlane Kaçiu
Gastronomët duan lirim të masave anti-COVID, thonë se s’janë paguar ende për dy javët që u mbyllëm

Gastronomët duan lirim të masave anti-COVID, thonë se s’janë paguar ende për dy javët që u mbyllëm

Ekonomi
Gastronomët paralajmërojnë protesta: Nuk u nënshtruam nga qeveria e kaluar, nuk nënshtrohemi as tash

Gastronomët paralajmërojnë protesta: Nuk u nënshtruam nga qeveria e kaluar, nuk nënshtrohemi as tash

Biznes
​Gastronomët kërkojnë subvencionim në bazë të performancës

​Gastronomët kërkojnë subvencionim në bazë të performancës

Biznes
Gastronomët të pakënaqur edhe me lehtësim të masave anti-COVID-19

Gastronomët të pakënaqur edhe me lehtësim të masave anti-COVID-19

Biznes
AAK kundër mbylljes, Kllokoqi i gastronomisë: Deri në verë të ketë hapje totale të vendit

AAK kundër mbylljes, Kllokoqi i gastronomisë: Deri në verë të ketë hapje totale të vendit

Kosovë
Hapja e gastronomisë, Kllokoqi: Vendim i pritur

Hapja e gastronomisë, Kllokoqi: Vendim i pritur

Elfije Boletini
Bizneset kundër mbylljes: Pasojat do të jenë të rënda për ekonominë e Kosovës

Bizneset kundër mbylljes: Pasojat do të jenë të rënda për ekonominë e Kosovës

Biznes
Kllokoqi pas masave antiCOVID: Pas 11 ditësh do të hapim lokalet, me apo pa leje të Qeverisë, politika po shkakton dëm, ne po e paguajmë faturën

Kllokoqi pas masave antiCOVID: Pas 11 ditësh do të hapim lokalet, me apo pa leje të Qeverisë, politika po shkakton dëm, ne po e paguajmë faturën

Ekonomi
Pas paralajmërimit për mbyllje, Gastronomëve kundërshtojnë masat, të hënën vendosin se çka do të ndërmarrin

Pas paralajmërimit për mbyllje, Gastronomëve kundërshtojnë masat, të hënën vendosin se çka do të ndërmarrin

Ekonomi
Gastronomët ftojnë Qeverinë për bashkëbisedim: Nuk duam zhurmë e protesta që në ditët e para

Gastronomët ftojnë Qeverinë për bashkëbisedim: Nuk duam zhurmë e protesta që në ditët e para

Biznes
Kllokoqi nga Shoqata e Gastronomëve: Policia të mos futet në lokale me armë të gjata

Kllokoqi nga Shoqata e Gastronomëve: Policia të mos futet në lokale me armë të gjata

Kosovë
Qytetarët dhe bizneset thonë se nuk do të respektojnë kufizimet anti-COVID, nëse ato rikthehen

Qytetarët dhe bizneset thonë se nuk do të respektojnë kufizimet anti-COVID, nëse ato rikthehen

Kosovë
Shkelja e masave nga partitë politike gjatë fushatës, komuniteti i biznesit dhe artistëve të zhgënjyer që qeveria ua kufizoi punën

Shkelja e masave nga partitë politike gjatë fushatës, komuniteti i biznesit dhe artistëve të zhgënjyer që qeveria ua kufizoi punën

Egzona Shigjeqi
Kllokoqi: Mos t’u shkojë mendja të na mbyllni pas zgjedhjeve

Kllokoqi: Mos t’u shkojë mendja të na mbyllni pas zgjedhjeve

Biznes
IKSHPK bën thirrje për respektim të masave në aktivitetet publike, partitë politike vazhdojnë grumbullimin e njerëzve në tubime

IKSHPK bën thirrje për respektim të masave në aktivitetet publike, partitë politike vazhdojnë grumbullimin e njerëzve në tubime

Kosovë