LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit

77 Artikuj

Ministria e Kulturës ndan çmimet vjetore për kinematografi

Ministria e Kulturës ndan çmimet vjetore për kinematografi

TV / Film
MKRS thyen heshtjen dhe flet për ndeshjet e dyshimta në Superligën e Kosovës në futboll

MKRS thyen heshtjen dhe flet për ndeshjet e dyshimta në Superligën e Kosovës në futboll

Superliga
Anulohet vizita e Orhan Pamuk në Kosovë, pritet të vijë në vjeshtë

Anulohet vizita e Orhan Pamuk në Kosovë, pritet të vijë në vjeshtë

Kosovë
Licencohet Federata e Futbollit e Kosovës

Licencohet Federata e Futbollit e Kosovës

Superliga
Ministri Çeku i reagon ashpër Serbisë në tentimin për të organizuar gara ilegale në Kosovë

Ministri Çeku i reagon ashpër Serbisë në tentimin për të organizuar gara ilegale në Kosovë

Kosovë
FFK: Jemi të shqetësuar me pengesat që MKRS po i bën licencimit të federatës

FFK: Jemi të shqetësuar me pengesat që MKRS po i bën licencimit të federatës

Kosovë
Klubet e notit protestuan para Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Klubet e notit protestuan para Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Sporte tjera
Rritet vlera e koeficientit për federatat sportive

Rritet vlera e koeficientit për federatat sportive

Kosovë
FIFA interpreton Kodin Disiplinor të saj në lidhje me çështjet e ngritura nga Komisioni i MKRS-së

FIFA interpreton Kodin Disiplinor të saj në lidhje me çështjet e ngritura nga Komisioni i MKRS-së

Sport vendor
Vdes piktori shqiptar, Daut Berisha

Vdes piktori shqiptar, Daut Berisha

Yjet
Stadiumi “974” ishte parashikuar si donacion për Kosovën nga Katari: Ministri Çeku zbulon se çfarë ka ndodhur me planin

Stadiumi “974” ishte parashikuar si donacion për Kosovën nga Katari: Ministri Çeku zbulon se çfarë ka ndodhur me planin

Kosovë
Çeku: 2023-ta, vit i realizimit të projekteve në sport

Çeku: 2023-ta, vit i realizimit të projekteve në sport

Kosovë
Situata e licencimit të FFK-së, flet ministri Hajrulla Çeku

Situata e licencimit të FFK-së, flet ministri Hajrulla Çeku

Sport vendor
Përveç FFK-së, MKRS thotë se edhe 16 Federata Sportive janë ende në proces të licencimit

Përveç FFK-së, MKRS thotë se edhe 16 Federata Sportive janë ende në proces të licencimit

Sport vendor
Procesi i licencimit të FFK-së, Ministria e Sportit: Nuk ka asnjë rekomandim nga Komisioni Vlerësues për Licencimin e Federatave Sportive për refuzim të dhënies së licencës

Procesi i licencimit të FFK-së, Ministria e Sportit: Nuk ka asnjë rekomandim nga Komisioni Vlerësues për Licencimin e Federatave Sportive për refuzim të dhënies së licencës

Shkumbin Pireva
Ministri Çeku bën të ditur se janë lënduar edhe policë në ndeshjen mes Prishtinës e Trepçës

Ministri Çeku bën të ditur se janë lënduar edhe policë në ndeshjen mes Prishtinës e Trepçës

Basketboll
“Toka brenda meje” fiton çmimin “Filmi më i mirë debutant” në Festivalin e Filmit “Tallin Black Nights” në Estoni

“Toka brenda meje” fiton çmimin “Filmi më i mirë debutant” në Festivalin e Filmit “Tallin Black Nights” në Estoni

TV / Film
Provokimet e serbëve në Katar, Çeku i quan mesazhe gjenocidale ndaj Kosovës

Provokimet e serbëve në Katar, Çeku i quan mesazhe gjenocidale ndaj Kosovës

Përfaqësuesja e Kosovës
MKRS shton edhe 19-të asete të reja në listën e trashëgimisë kulturore në mbrojte të përkohshme nga shteti

MKRS shton edhe 19-të asete të reja në listën e trashëgimisë kulturore në mbrojte të përkohshme nga shteti

Yjet
Buxheti i MKRS-së do të jetë mbi 57 milionë euro në vitin 2023

Buxheti i MKRS-së do të jetë mbi 57 milionë euro në vitin 2023

TV / Film
MKRS prezanton një raport të shkurtër të më shumë se 100 punëve të kryera për 18 muaj

MKRS prezanton një raport të shkurtër të më shumë se 100 punëve të kryera për 18 muaj

Magazina
Aktori Faruk Begolli përkujtohet në 15-vjetorin e vdekjes

Aktori Faruk Begolli përkujtohet në 15-vjetorin e vdekjes

Yjet
Çështja e Manastirit të Deçanit, ministri Çeku: Organizata “Europa Nostra” e ka humbur kredibilitetin, i është nënshtruar Serbisë

Çështja e Manastirit të Deçanit, ministri Çeku: Organizata “Europa Nostra” e ka humbur kredibilitetin, i është nënshtruar Serbisë

Kosovë
Kosova kërkon kthimin e këtij artefakti të vjedhur nga Serbia

Kosova kërkon kthimin e këtij artefakti të vjedhur nga Serbia

Kosovë