LAJMI I FUNDIT:

Mësimdhënësit e viteve të 90-ta

11 Artikuj

Mësimdhënësit e viteve 90-ta, shpjegim se kush ka drejt kompensimi në rast se personi ka ndërruar jetë

Mësimdhënësit e viteve 90-ta, shpjegim se kush ka drejt kompensimi në rast se personi ka ndërruar jetë

Albert Spahiu
Fillon kompensimi i mësimdhënësve të viteve të 90-ta

Fillon kompensimi i mësimdhënësve të viteve të 90-ta

Financa
Nga java e ardhshme nis kompensimi për mësimdhënësit e viteve të 90-ta

Nga java e ardhshme nis kompensimi për mësimdhënësit e viteve të 90-ta

Kosovë
Mësimdhënësit e viteve të 90-ta presin kompensimin financiar

Mësimdhënësit e viteve të 90-ta presin kompensimin financiar

Financa
SBASHK mendon se janë më meritorët për inicimin e ligjit për mësimdhënësit e viteve 90-ta

SBASHK mendon se janë më meritorët për inicimin e ligjit për mësimdhënësit e viteve 90-ta

Kosovë
Kush, si dhe sa përfiton nga “shpërblimi” për mësimdhënësit e viteve të 90-ta

Kush, si dhe sa përfiton nga “shpërblimi” për mësimdhënësit e viteve të 90-ta

Kosovë
MPMS me njoftim për ish-mësimdhënësit e viteve të 90-ta, tregon mënyrat dhe afatet e aplikimit për kompensim shtesë

MPMS me njoftim për ish-mësimdhënësit e viteve të 90-ta, tregon mënyrat dhe afatet e aplikimit për kompensim shtesë

Kosovë
Bytyqi: Mësimdhënësit e viteve të ’90-ta parandaluan zhbërjen tonë kulturore

Bytyqi: Mësimdhënësit e viteve të ’90-ta parandaluan zhbërjen tonë kulturore

Arsim
Mësimdhënësit e viteve të 90-ta i presin pensionet e para pas qershorit

Mësimdhënësit e viteve të 90-ta i presin pensionet e para pas qershorit

Të Tjera
FMN kundër ligjit për mësuesit e viteve 90-ta

FMN kundër ligjit për mësuesit e viteve 90-ta

Të Tjera
Për mësimdhënësit e viteve të 90-ta, mbi 30 milionë euro për dy vjet

Për mësimdhënësit e viteve të 90-ta, mbi 30 milionë euro për dy vjet

Financa