LAJMI I FUNDIT:

Liqeni i Pogradecit

11 Artikuj

Shukova për ndërtimet në Liqenin e Ohrit: Ndërtesat që rrezikojnë liqenin s’duhet të ndërtohen

Shukova për ndërtimet në Liqenin e Ohrit: Ndërtesat që rrezikojnë liqenin s’duhet të ndërtohen

Politikë
Rishfaqen flamingot në Pogradec; shpendët e rrallë rikthehen pas disa vitesh

Rishfaqen flamingot në Pogradec; shpendët e rrallë rikthehen pas disa vitesh

Shqipëri
Ngrin bregu i Liqenit të Pogradecit, pamje të rralla nga qyteti juglindor

Ngrin bregu i Liqenit të Pogradecit, pamje të rralla nga qyteti juglindor

Shqipëri
Lundrim i lirë në Ohër, marrëveshja me Maqedoninë e Veriut gjen të papërgatitur Pogradecin

Lundrim i lirë në Ohër, marrëveshja me Maqedoninë e Veriut gjen të papërgatitur Pogradecin

Shqipëri
Liqeni i Ohrit pasurohet me rreth 2 milionë rasat korani

Liqeni i Ohrit pasurohet me rreth 2 milionë rasat korani

Shqipëri
Sezoni veror, Pogradeci sfidon bregdetin me ulje çmimesh

Sezoni veror, Pogradeci sfidon bregdetin me ulje çmimesh

Shqipëri
Tre zhytës nga Kosova në kërkim të aeroplanit të Luftës së Dytë Botërore në liqenin e Pogradecit

Tre zhytës nga Kosova në kërkim të aeroplanit të Luftës së Dytë Botërore në liqenin e Pogradecit

Kosovë
Struga dhe Pogradeci do të lidhen me linjë ujore

Struga dhe Pogradeci do të lidhen me linjë ujore

Maqedonia e Veriut
Edhe liqeni i Pogradecit futet nën mbrojte të UNESCO-s

Edhe liqeni i Pogradecit futet nën mbrojte të UNESCO-s

Shqipëri
Dyshohet për një peshkatar të mbytur në Pogradec

Dyshohet për një peshkatar të mbytur në Pogradec

Shqipëri
Gjendet një trup i pajetë te liqeni i Pogradecit

Gjendet një trup i pajetë te liqeni i Pogradecit

Shqipëri