LAJMI I FUNDIT:

Lamborghini Urus SUV

14 Artikuj

Vetura e parë elektrike e Lamborghini do të arrijë në vitin 2028

Vetura e parë elektrike e Lamborghini do të arrijë në vitin 2028

Auto Lajme
Arrin ekskluzivisht në Auto Sherreti super vetura Lamborghini Urus – definicion i luksit dhe komoditetit

Arrin ekskluzivisht në Auto Sherreti super vetura Lamborghini Urus – definicion i luksit dhe komoditetit

Modelet e Reja
I mungon pjesa e përparme, megjithatë Lamborghini Urus kushton 115 mijë dollarë (Foto)

I mungon pjesa e përparme, megjithatë Lamborghini Urus kushton 115 mijë dollarë (Foto)

Ngjarje
Lamborghini duke se po punon në qetësi për një makinë elektrike (Foto)

Lamborghini duke se po punon në qetësi për një makinë elektrike (Foto)

Modelet e Reja
Urus do bëhet hibrid, dhe ky është vetëm fillimi (Foto)

Urus do bëhet hibrid, dhe ky është vetëm fillimi (Foto)

Modelet e Reja
Lamborghini SUV nga të gjitha këndet (Foto)

Lamborghini SUV nga të gjitha këndet (Foto)

Auto Lajme
Me 300 kilometra në orë, Urus është makina më e shpejtë SUV (Foto)

Me 300 kilometra në orë, Urus është makina më e shpejtë SUV (Foto)

Modelet e Reja
Lamborghini SUV me 650 kuaj fuqi

Lamborghini SUV me 650 kuaj fuqi

Auto Lajme
Lamborghini tregon pa dashje, pamjen që do ta ketë Urus i ri (Video)

Lamborghini tregon pa dashje, pamjen që do ta ketë Urus i ri (Video)

Modelet e Reja
Pas dunave të shkretëtirës, Urus i ri tregon shkathtësinë në borë (Video)

Pas dunave të shkretëtirës, Urus i ri tregon shkathtësinë në borë (Video)

Modelet e Reja
Para lansimit të modelit Urus, ky ishte SUV i parë që ka krijuar Lamborghini (Foto)

Para lansimit të modelit Urus, ky ishte SUV i parë që ka krijuar Lamborghini (Foto)

Auto Fun
Viti më i suksesshëm për Lamborghinin (Video)

Viti më i suksesshëm për Lamborghinin (Video)

Modelet e Reja
Lamborghini njofton se ku dhe kur do ta lansojë modelin Urus (Foto)

Lamborghini njofton se ku dhe kur do ta lansojë modelin Urus (Foto)

Modelet e Reja
Lamborghini Urus SUV i kamufluar, fotografohet në parkingun e aeroportit (Foto)

Lamborghini Urus SUV i kamufluar, fotografohet në parkingun e aeroportit (Foto)

Modelet e Reja