LAJMI I FUNDIT:

Kontrata kolektive

16 Artikuj

Kontratat kolektive “gjunjëzojnë” komunat

Kontratat kolektive “gjunjëzojnë” komunat

Financa
Qeveria pritet të hartojë kontratën e re kolektive

Qeveria pritet të hartojë kontratën e re kolektive

Kosovë
Shkëputja e Kontratës Kolektive, SBASHK e quan vendim të njëanshëm nga ana e MASHTI-t

Shkëputja e Kontratës Kolektive, SBASHK e quan vendim të njëanshëm nga ana e MASHTI-t

Jehona Hulaj
MASHT ia shkëput Kontratën Kolektive SBASHK-ut, shkak shkeljet e shumta ligjore (Dokument)

MASHT ia shkëput Kontratën Kolektive SBASHK-ut, shkak shkeljet e shumta ligjore (Dokument)

Jehona Hulaj
Ademaj nga Këshilli Gjyqësor: Rreth 70 mijë lëndë në civile nga moszbatimi i kontratës kolektive

Ademaj nga Këshilli Gjyqësor: Rreth 70 mijë lëndë në civile nga moszbatimi i kontratës kolektive

Drejtësi
IKD: Ngarkesë e gjykatave me lëndë civile si pasojë e kontratave kolektive

IKD: Ngarkesë e gjykatave me lëndë civile si pasojë e kontratave kolektive

Drejtësi
Nagavci i përgjigjet AKK-së për padinë: Po përballemi me pasojat e veprimeve të qeverive të kaluara

Nagavci i përgjigjet AKK-së për padinë: Po përballemi me pasojat e veprimeve të qeverive të kaluara

Kosovë
Asociacioni i komunave do ta padisë MASHTI-n dhe MSH-në

Asociacioni i komunave do ta padisë MASHTI-n dhe MSH-në

Kosovë
Aliu: Kontrata Kolektive barrë e rëndë për komunat e Kosovës

Aliu: Kontrata Kolektive barrë e rëndë për komunat e Kosovës

Komunat
Sindikata e Re e KEK-ut sot në protestë, kërkon pagën e 13-të për punëtorët

Sindikata e Re e KEK-ut sot në protestë, kërkon pagën e 13-të për punëtorët

Të Tjera
Asociacioni i Komunave nuk rekomandon masa të reja anti-COVID, kërkohet vetëm monitorim rigoroz i masave në fuqi

Asociacioni i Komunave nuk rekomandon masa të reja anti-COVID, kërkohet vetëm monitorim rigoroz i masave në fuqi

Elfije Boletini
Reçica: Jemi të përkushtuar që pagën minimale dhe kontratën kolektive t’i jetësojmë sa më parë

Reçica: Jemi të përkushtuar që pagën minimale dhe kontratën kolektive t’i jetësojmë sa më parë

Financa
Jasharaj tregon çka përmban Kontrata e re kolektive për arsimtarët

Jasharaj tregon çka përmban Kontrata e re kolektive për arsimtarët

Arsim
SBASHK-u kërkon tri paga për mësimdhënësit – pas pensionimit

SBASHK-u kërkon tri paga për mësimdhënësit – pas pensionimit

Arsim
Oda Ekonomike Amerikane nuk e mbështet Kontratën Kolektive aktuale

Oda Ekonomike Amerikane nuk e mbështet Kontratën Kolektive aktuale

Biznes
Hoti: Po zbatojmë kontratën kolektive për përvojën e punës

Hoti: Po zbatojmë kontratën kolektive për përvojën e punës

Financa