LAJMI I FUNDIT:

ELKOS

15 Artikuj

Ende nuk dihet shkaktari i zjarrit në ELKOS Center, kompania paralajmëron ndërtimin e objektit të ri

Ende nuk dihet shkaktari i zjarrit në ELKOS Center, kompania paralajmëron ndërtimin e objektit të ri

Kosovë
Kurti me përfaqësues të kompanive vendore, diskutojnë për rolin e sektorit privat në zhvillimin ekonomik të vendit

Kurti me përfaqësues të kompanive vendore, diskutojnë për rolin e sektorit privat në zhvillimin ekonomik të vendit

Biznes
Ramiz Kelmendi porosit biznesmenët: Në vitin 2024 mos ofroni paga më poshtë se 700 euro

Ramiz Kelmendi porosit biznesmenët: Në vitin 2024 mos ofroni paga më poshtë se 700 euro

Biznes
Elkos dhuroi 600 pako ushqimore në ditën e parë të Ramazanit

Elkos dhuroi 600 pako ushqimore në ditën e parë të Ramazanit

Kosovë
Elkos dhuron një bursë të plotë për R.I.T. Kosovo (AUK)

Elkos dhuron një bursë të plotë për R.I.T. Kosovo (AUK)

Marketing
Kelmendi: Nga Haradinaj mora mbështetje për heqjen e doganës për lëndët e para

Kelmendi: Nga Haradinaj mora mbështetje për heqjen e doganës për lëndët e para

Ekonomi
Elkos fton kompanitë që të ofertojnë për uniforma të punëtorëve

Elkos fton kompanitë që të ofertojnë për uniforma të punëtorëve

Marketing
Kelmendi: Elkos nuk gjendet as në mesin e 10 importuesve të parë nga Serbia

Kelmendi: Elkos nuk gjendet as në mesin e 10 importuesve të parë nga Serbia

Kosovë
Prezantohen para nxënësve mbi 120 artikuj të kompanisë “Elkos”

Prezantohen para nxënësve mbi 120 artikuj të kompanisë “Elkos”

Biznes
Prince Caffee dhe M&Sillosi pjesëmarrës në panairin “SIAL 2018” në Paris

Prince Caffee dhe M&Sillosi pjesëmarrës në panairin “SIAL 2018” në Paris

Frutex
10 kompani nga Kosova po marrin pjesë në panairin SIAL 2018

10 kompani nga Kosova po marrin pjesë në panairin SIAL 2018

Frutex
Ramiz Kelmendi: Dënimin prej 1.3 milion eurosh, ma bëri Ekrem Hajdari për hakmarrje personale (Video)

Ramiz Kelmendi: Dënimin prej 1.3 milion eurosh, ma bëri Ekrem Hajdari për hakmarrje personale (Video)

Kosovë
Kelmendi: Drejtori i AKP-së kundërshtar më i madh i ELKOS-it

Kelmendi: Drejtori i AKP-së kundërshtar më i madh i ELKOS-it

Të Tjera
Kelmendi: Presionet dhe shantazhet e vazhdueshme kundër figurës time politike dhe biznisore

Kelmendi: Presionet dhe shantazhet e vazhdueshme kundër figurës time politike dhe biznisore

Të Tjera
Në 30-vjetorin e ‘Elkos’-it, Ramiz Kelmendi nuk harron as prindërit e tij

Në 30-vjetorin e ‘Elkos’-it, Ramiz Kelmendi nuk harron as prindërit e tij

Kosovë