LAJMI I FUNDIT:

Blerim Isufaj

68 Artikuj

Kontestohet zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit – prokurori Shqipdon Fazliu paraqiti kërkesë në Kushtetuese për vlerësim të aktgjykimeve të gjykatave

Kontestohet zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit – prokurori Shqipdon Fazliu paraqiti kërkesë në Kushtetuese për vlerësim të aktgjykimeve të gjykatave

Jehona Hulaj
Ish-prokurori, Sylë Hoxha: Të panevojshme ndërhyrjet ndaj Blerim Isufajt

Ish-prokurori, Sylë Hoxha: Të panevojshme ndërhyrjet ndaj Blerim Isufajt

Kosovë
Arrestimi i shefit të KEK-ut, Kurti akuza të shumta ndaj prokurorit Blerim Isufaj: Nuk e ka të fituar asnjë rast në gjykatë

Arrestimi i shefit të KEK-ut, Kurti akuza të shumta ndaj prokurorit Blerim Isufaj: Nuk e ka të fituar asnjë rast në gjykatë

Kosovë
“Prokuroria Speciale e Blerim Isufajt”, reagon KPK: Disa zyrtarë të lartë shtetërorë të LVV-së po përçojnë mesazhe tendencioze politike

“Prokuroria Speciale e Blerim Isufajt”, reagon KPK: Disa zyrtarë të lartë shtetërorë të LVV-së po përçojnë mesazhe tendencioze politike

Kosovë
Presidenca: Nuk ekziston asnjë pengesë kushtetuese që derisa të vendoset çështja e emërimit të Kryeprokurorit të Shtetit, U.D të ushtrojë të gjitha kompetencat

Presidenca: Nuk ekziston asnjë pengesë kushtetuese që derisa të vendoset çështja e emërimit të Kryeprokurorit të Shtetit, U.D të ushtrojë të gjitha kompetencat

Drejtësi
Prokuroria Speciale shënjestron dy raste të reja të krimeve të rënda, 47 persona të përfshirë në vepra të ndryshme penale

Prokuroria Speciale shënjestron dy raste të reja të krimeve të rënda, 47 persona të përfshirë në vepra të ndryshme penale

Kosovë
Kosova qe gjashtë muaj pa drejtor të policisë, e 10 muaj pa Kryeprokuror të Shtetit

Kosova qe gjashtë muaj pa drejtor të policisë, e 10 muaj pa Kryeprokuror të Shtetit

Kosovë
Zhdukja e mostrave të Deharit, Kryeprokurori Isufaj: Të hënën do ta intervistojmë Abazin për pretendimet e tij

Zhdukja e mostrave të Deharit, Kryeprokurori Isufaj: Të hënën do ta intervistojmë Abazin për pretendimet e tij

Donjeta Zeqiraj
Prokuroria Speciale i reagon Konjufcës për veriun: Kryeprokurori iu priu rasteve penale ku pati arrestime

Prokuroria Speciale i reagon Konjufcës për veriun: Kryeprokurori iu priu rasteve penale ku pati arrestime

Kosovë
Konjufca: Njeriu kryesor i drejtësisë e ka dosjen për bandat në veri dhe nuk vepron

Konjufca: Njeriu kryesor i drejtësisë e ka dosjen për bandat në veri dhe nuk vepron

Politikë
Prokuroria Speciale nis hetimet për zhdukjen e mostrave të Astrit Deharit

Prokuroria Speciale nis hetimet për zhdukjen e mostrave të Astrit Deharit

Elfije Boletini
Siguria në Kosovë, kryeprokurori takohet me Task Forcën Britanike të KFOR-it

Siguria në Kosovë, kryeprokurori takohet me Task Forcën Britanike të KFOR-it

Siguri
Osmani s’e dekreton kryeprokurorin e ri

Osmani s’e dekreton kryeprokurorin e ri

Kosovë
Gjashtë muaj pa Kryeprokuror të Shtetit, presidentja Osmani nuk e dekreton Isufajn

Gjashtë muaj pa Kryeprokuror të Shtetit, presidentja Osmani nuk e dekreton Isufajn

Drejtësi
IKD: Osmani të heqë dorë nga pritja e vendimeve të gjykatave për kryeprokurorin

IKD: Osmani të heqë dorë nga pritja e vendimeve të gjykatave për kryeprokurorin

Kosovë
Kushtetuesja publikon vendimin e plotë me të cilin hedh poshtë ankesat e Hamitit dhe Fazliut për rastin e emërimit të Kryeprokurori të Shtetit

Kushtetuesja publikon vendimin e plotë me të cilin hedh poshtë ankesat e Hamitit dhe Fazliut për rastin e emërimit të Kryeprokurori të Shtetit

Drejtësi
Zyra e Presidentes: Ende s’kemi pranuar vendimin e Kushtetueses për rastin e zgjedhjes së kryeprokurorit

Zyra e Presidentes: Ende s’kemi pranuar vendimin e Kushtetueses për rastin e zgjedhjes së kryeprokurorit

Drejtësi
“Patatja e nxehtë” për kryeprokurorin në duart e Vjosa Osmanit

“Patatja e nxehtë” për kryeprokurorin në duart e Vjosa Osmanit

Kosovë
Kushtetusja i hedh poshtë ankesat e Hamitit dhe Fazliut për rastin e emërimit të Isufajt si Kryeprokuror i Shtetit

Kushtetusja i hedh poshtë ankesat e Hamitit dhe Fazliut për rastin e emërimit të Isufajt si Kryeprokuror i Shtetit

Drejtësi
Zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit, dorëzohen dy ankesa në Kushtetuese – gjykata thotë se nuk ka afat të caktuar ligjor për vendimmarrje

Zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit, dorëzohen dy ankesa në Kushtetuese – gjykata thotë se nuk ka afat të caktuar ligjor për vendimmarrje

Jehona Hulaj
Zgjedhja e kryeprokurorit, Presidenca: Një vendim në këtë periudhë do të ishte i parakohshëm, të presim vlerësimin e Gjykatës Kushtetuese

Zgjedhja e kryeprokurorit, Presidenca: Një vendim në këtë periudhë do të ishte i parakohshëm, të presim vlerësimin e Gjykatës Kushtetuese

Drejtësi
Presidentja Osmani pret Kushtetuesen për kryeprokurorin e shtetit: S’është vendim që merret shkel e shko

Presidentja Osmani pret Kushtetuesen për kryeprokurorin e shtetit: S’është vendim që merret shkel e shko

Drejtësi
Presidenca: Procesi i përzgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit, do të shqyrtohet pas takimeve e konsultave edhe me shoqërinë civile

Presidenca: Procesi i përzgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit, do të shqyrtohet pas takimeve e konsultave edhe me shoqërinë civile

Kosovë
E quajtën ‘grup dhe kokë kriminale’, reagon Këshilli Prokurorial: Po atakohemi nga ata që kanë kaluar dhe po kalojnë nëpër procedura penale

E quajtën ‘grup dhe kokë kriminale’, reagon Këshilli Prokurorial: Po atakohemi nga ata që kanë kaluar dhe po kalojnë nëpër procedura penale

Drejtësi