LAJMI I FUNDIT:

Adem Grabovci

235 Artikuj

Dështon gjykimi ndaj Glauk Konjufcës, gjykata do të lëshojë urdhëresë për sjellje me forcë të Adem Grabovcit dhe Ismet Beqirit në seancë

Dështon gjykimi ndaj Glauk Konjufcës, gjykata do të lëshojë urdhëresë për sjellje me forcë të Adem Grabovcit dhe Ismet Beqirit në seancë

Drejtësi
VITI 2012: 100-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë dhe protestat për reciprocitet me Serbinë

VITI 2012: 100-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë dhe protestat për reciprocitet me Serbinë

Agron Shala
Gazi lotsjellës, Konjufca: Veprimi ka qenë politik, pretendoj që nuk kam përdorur kurrfarë arme edhe nuk i kam bërë dëm askujt

Gazi lotsjellës, Konjufca: Veprimi ka qenë politik, pretendoj që nuk kam përdorur kurrfarë arme edhe nuk i kam bërë dëm askujt

Drejtësi
Grabovci reagon pas vdekjes së nipit: Jeta më dha goditjen më të rëndë

Grabovci reagon pas vdekjes së nipit: Jeta më dha goditjen më të rëndë

Kosovë
GLPS: Dështimi i rastit Pronto, zhgënjimi i radhës nga sistemi i drejtësisë në Kosovë

GLPS: Dështimi i rastit Pronto, zhgënjimi i radhës nga sistemi i drejtësisë në Kosovë

Kosovë
Apeli vërteton aktgjykimin e shkalles së parë, liron nga akuza Adem Grabovcin për rastin “Pronto”

Apeli vërteton aktgjykimin e shkalles së parë, liron nga akuza Adem Grabovcin për rastin “Pronto”

Drejtësi
Gjykata Supreme e prish aktgjykimin e Apelit – rasti “Pronto” kthehet në rigjykim

Gjykata Supreme e prish aktgjykimin e Apelit – rasti “Pronto” kthehet në rigjykim

Drejtësi
Adem Grabovcit i vërtetohet dënimi për rastin “Pronto”

Adem Grabovcit i vërtetohet dënimi për rastin “Pronto”

Kosovë
Adem Grabovci: Nuk jam kontaktuar nga Specialja

Adem Grabovci: Nuk jam kontaktuar nga Specialja

Kosovë
Grabovci pendohet për votën që e dha për formimin e Speciales, thotë se është i gatshëm të kërkoj falje

Grabovci pendohet për votën që e dha për formimin e Speciales, thotë se është i gatshëm të kërkoj falje

Kosovë
Thaçi e kalon të dielën me disa nga themeluesit e UÇK-së

Thaçi e kalon të dielën me disa nga themeluesit e UÇK-së

Kosovë
Grabovci: Nëse del ndonjë qytetar apo anëtar i ndonjë subjekti politik që deklaron se i kam shkelë të drejtën dikujt, jam i gatshëm të përgjigjem

Grabovci: Nëse del ndonjë qytetar apo anëtar i ndonjë subjekti politik që deklaron se i kam shkelë të drejtën dikujt, jam i gatshëm të përgjigjem

Kosovë
Afera “Pronto”, Apeli i dënon me kusht Adem Grabovcin dhe dy të tjerë

Afera “Pronto”, Apeli i dënon me kusht Adem Grabovcin dhe dy të tjerë

Kosovë
Gjykata e Apelit cakton seancën e kolegjit për rastin “Pronto”

Gjykata e Apelit cakton seancën e kolegjit për rastin “Pronto”

Kosovë
Pas kërcënimit të prokurores Drita Hajdari, reagon Grabovci

Pas kërcënimit të prokurores Drita Hajdari, reagon Grabovci

Kosovë
Pas lirimit nga akuza për rastin “Pronto” flet Adem Grabovci

Pas lirimit nga akuza për rastin “Pronto” flet Adem Grabovci

Kosovë
Rasti “Pronto”: Grabovci, Beqaj, Pajaziti dhe të tjerët lirohen nga akuza

Rasti “Pronto”: Grabovci, Beqaj, Pajaziti dhe të tjerët lirohen nga akuza

Kosovë
Rasti “Pronto”, sot shpallet aktgjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve

Rasti “Pronto”, sot shpallet aktgjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve

Kosovë
Rasti “Pronto”, prokurorja: “Ky rast nxori në dritë se të gjithë ata që duan të punësohen duhet të kenë ndonjë politikan të fuqishëm”

Rasti “Pronto”, prokurorja: “Ky rast nxori në dritë se të gjithë ata që duan të punësohen duhet të kenë ndonjë politikan të fuqishëm”

Kosovë
Sot pritet të përfundojë gjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Sot pritet të përfundojë gjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Kosovë
Adem Grabovci mbrohet në heshtje në gjykimin e rastit “Pronto”

Adem Grabovci mbrohet në heshtje në gjykimin e rastit “Pronto”

Drejtësi
Kryetari i PDK-së në Drenas dëshmitar në gjykimin ndaj Adem Grabovcit, Besim Beqajt, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve

Kryetari i PDK-së në Drenas dëshmitar në gjykimin ndaj Adem Grabovcit, Besim Beqajt, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve

Kosovë
Rasti “Pronto”, akuzat e prokurores Hajdari për punësimet e kundërligjshme dhe kundërshtimet e mbrojtjes për “huqjet” e Prokurorisë Speciale

Rasti “Pronto”, akuzat e prokurores Hajdari për punësimet e kundërligjshme dhe kundërshtimet e mbrojtjes për “huqjet” e Prokurorisë Speciale

Kosovë
Nis gjykimi ndaj Besim Beqajt, Adem Grabovcit, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Nis gjykimi ndaj Besim Beqajt, Adem Grabovcit, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Kosovë