Luis Ortiz

Luis Ortiz

Luis Ortiz (i lindur më 29 mars 1979) është boksier profesionist kubanez. Ai ka mbajtur titullin e përkohshëm të WBA-së për pesha të rënda nga viti 2015 deri 2016. Ai e fitoi atë në vitin 2014, por iu morë për shkak se kishte dështuar në testin ani-doping. Ortiz është zhveshur nga titulli edhe në vitin 2016. Si një boksier amator ka fituar medaljen e agjentë në Kupën e Botës në Boks për vitin 2005. Nofka e tij është ‘King Kongu i Vërtetë’, dhe është i njohur për grushtin e tij të fuqishëm dhe aftësitë në kundër goditje.

47 Artikuj
LAJMET NGA "Luis Ortiz"