Për ty që çdo Black Friday mezi e pret, rri gati, rezervo KËTU më herët se krejt! Me t`29tin është sivjet, mirëpo për ty që REZERVON, është më herët se për krejt. Regjistrohu duke KLIKUAR KËTU.

· Rezervo sivjet, më herët se çdo vjet!

Krahas bujës që Black Friday bëri në gjithë botën, edhe në Kosovë për 7 vite radhazi duke ofruar ZBRITJET dhe OFERTAT më të mëdha të vitit, tejkaloj të gjitha pritshmëritë duke rezultuar që shumica e konsumatorëve te mbeten pa produktet e tyre të preferuara të cilat u ofruan me zbritje të parezistueshme.

Statistikat treguan që dy vitet e kaluara kërkesa tejkaloj ofertën, për të cilën gjë kompanitë këtë vit, kanë marrë masa paraprake, duke ju mundësuar regjistrimin për t’u njoftuar për të gjithë rrjedhën e zbritjeve përgjatë Black Friday.

Prandaj, ne ju ftojmë të regjistroheni KËTU, ashtu që të informoheni të parët për ZBRITJET dhe OFERTAT më ESKLUZIVE të vitit.

· KUR, KU dhe PSE?

Me t`29tin sivjet. Ku tjetër, pos n’shpi t’vet. Aty, ku zbritjet më të mëdha të vitit, ke me i gjet. Por ti, REZERVO i pari, më herët se krejt!

artikull i sponsorizuar