Jeta është si e shihni atë. Petra Leary e sheh botën nga lart, në kërkim të lartësive për të krijuar art mahnitës…

Leary është fotografe nga Zelanda e Re, fituese e shumë çmimeve. Shquhet për aftësinë për të kap objektet nga perspektivat unike.

Gjatë udhëtimeve të saj në botë, ka realizuar peizazhe jo të rëndomta, nga këndet që e kanë bërë të njihet si Syri i Zogut.

Klientë të saj janë kompanitë më të mëdha të botës, ndërsa ka publikuar po ashtu për revistat prestigjioze anembanë globit.

Më poshtë është dokumentari i përgatitur nga ditorja “Guardian”, që pasqyron stlin dhe punën e saj. /Telegrafi/