Është e pamundur të injorohen trendët e fundit në Mobile World Congress, siç janë telefonat e palosshëm, kamerat brenda sipërfaqes së telefonave dhe rrjeti i fuqishëm 5G.

Secila kompani është duke  ndjekur trendin e njëjtë, përpos kompanisë Sony, transmeton Telegrafi.

Për dallim prej të tjerëve, prodhuesi i japonezëve, është fokusuar në ekranet e gjerë – Xperia 1, Xperia 10 dhe Xperia 10 Android, do të kenë ekrane vërtetë të gjëra.

Me raportin 21:9, ekrani i Xperia 10 bëhet telefoni me ekranin më të gjërë që është parë te ndonjë telefon, pasi që telefonat më të mëdha në treg, i kanë ekranet me raportet prej 16:9 deri më 19.5:9.

Reklama

Në pjesën e pasme, Sony Xperia i ka tri kamera me 12 megapixel, që marrin pamje nga një kënd i konsiderueshëm. /Telegrafi/

Reklama