Përdoruesja e rrjetit social TikTok, Taylor Tripler, na tregon se si të aplikojmë maskara për vetulla dhe të arrijmë efektin e qerpikëve artificialë

Ajo thekson se shumica prej nesh bëjnë një gabim që në fillim të aplikimit të maskarasë për vetulla, transmeton Telegrafi.

Nuk është e nevojshme të përdorni furçën lart e poshtë, por në lëvizje rrethore.

Një hap tjetër interesant është se ne të gjithë kryesisht kemi aplikuar maskara për vetulla me lëvizje lart e poshtë, megjithatë, ajo tregon në video se së pari duhet të aplikohet me një lëvizje majtas-djathtas, dhe vetëm atëherë ato bëhen me brushë lart e poshtë. Këtu është zgjidhja dhe çelësi për qerpikët e gjatë dhe të bukur.

♬ original sound – Taylor Tripler

Epo, gjithçka që duhet të bëjmë është të provojmë dhe të bindemi vetë.

/Telegrafi/