Prezervativët shërbejnë si barriera fizike ndaj sëmundjeve seksualisht të transmetueshme dhe shtatzënive të mundshme.

Duke marrë parasysh këto, është tejet e rëndësishme të keni kujdes që prezervativi të mos thyhet apo të mos rrëshqet nga penisi.

Është e rëndësishme që kur ta vendosni prezervativin, të lini mjaftueshëm hapësirë te maja dhe të mos e vendosni mbrapsht. Më poshtë e keni një video e cila ju udhëzon se si ta vendosni prezervativin në mënyrën e duhur dhe këtë mund ta ushtroni edhe në një banane. /Telegrafi/